29 Ağu 2008

Avrupa Yakası mı Yılan Hikayesi mi ?


Bugün bu konu ile ilgili derin bir yazı yazmak istiyorum.

Avrupa Yakası tatile girdiğinden bu yana okadar çok haber çıktı ki, artık dedim ki bu dizide heran herşey olabilir. İlk Bomba Haber Ata Demirer'in diziye tekrar dönmesi dedikodularıydı. Daha sonraki haberde diziden Hümeyra ve Vural Çelik'in ayrılma haberleriydi. Bir diğer haber ise Diziye Şener Şen'in katılacağı ve Sacitin Antep'deki babası rolünü oynayacağı idi. Son haber ise (Şok Gelişme) Sacit'in yani Tolga Çevik'in diziden ayrılma kararıydı.

Şimdi bu haberleri askıya alalım ve dizi hakkında sizlere fikirlerimi aktarayım, ozaman daha iyi anlarsınız bu haberlerin nedenini...

Avrupa Yakası bilmem farkettiniz mi, o eski popülerliğini kaybetmeye başladı. Ben şahsen ilk bölümünden bu yana çok sıkı bir takipçisiydim. Fakat son zamanlarda hiç ama hiç izleme zevkim kalmadı nedense..

Zaten Bu diziyi son sezonda Burhan Altıntop karakteriyle Engin Günaydın ayakta tutuyordu.

Ve diziden ayrılan oyunculara gelirsek, Ata Demirer diziye tekrar geri döneceği için bazılarının da çıkması gerekiyordu. Aynı Futbol maçı gibi düşünün bu işi yani :)

Sacit'in çıkması iyi oldu bir bakıma, çünkü çok klasik ama çok doğru bir atasözümüz vardır; "Bir ipte 2 cambaz oynamaz" gibi bişeydi işte :)

Eee ? Bu ipte Ata gelince 3 cambaz olacaktı. Tolga, Ata ve Engin Cambazları :)

Bu üç kişininde mesleği komedyenlik ve aynı dizide buluşmaları belki sizin çok hoşunuza gidebilir. Fakat düşündüğünüz de, aslında çok sıkıcı olacak. Bunun sebebi; Dizinin bölümlerinde ağırlık veya en fazla senaryo yada görüntü bu 3 kişiye ait olacak...

Tamam, Tolga Çevik ayrılıyormuş diziden.. Peki Ata ve Engin napar baş başa :)

Bu ikisi ya mükemmel bir şekilde diziyi yürütecekler, yani dizinin ömrü bu önümüzdeki sezon bitiyorsa bunlar sayesinde 1-2 yıl daha rahat uzayabilir. Ya da ikisi arasında bir anlaşmız olabilir ve seyirci beğenmeyebilir, sonuç olarak da dizi önümüzdeki son sezonunu yaşabilir..

Benim isteğim iyi anlaşmaları yönünde tabiki ama Ata Demirer gerçekten geri dönüyorsa, Dizi tadından yenmez valla :)

Bekleyelim ve Görelim..

İyi Günler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yaparken dikkat edilmesi gerekenler;

1. Türkçe yazım ve dilbilgisi kurallarına uyunuz.
2. Hakaret içeren yorumlarda bulunmayınız.
3. Yorumlarınızın konu ile alakalı olmasına çalışınız.
4. Yorumlarınızda yasa dışı hiçbir bağlantı linki vermeyiniz.
5. Yorum Formunu doldurduktan sonra Profil Seç -> ADI/URL bölümünden isminizi yazıp yorum yaparsanız size karşı bir hitap şeklimiz olur.
6. Kurallara uymayan yorumlar silinmektedir...