28 Eki 2009

Konak Türk Filminin Fragman Videosu

30 Ekim Cuma günü vizyona girecek olan Konak, başarılı bir Türk korku filmine imza atacak gibi gözüküyor film :) Oyuncu kadrosunda da, dünyanın en genç güzeli seçilen Almeida Abazi var. Bu haliyle bile Türk erkeklerinin dikkatini çekecek bir film olacağı kesin.

Fragmanı daha bugün izleme fırsatı buldum. Klasik bir korku filmi teması olsada, bazı sahneler çok dikkat çekici geldi. En azından yine bir Türk yapımı korku filmi olan "Okul" veya "Büyü" filminden daha başarılı görüntülere sahip. Bu yüzden birkez şans vermeye değer gibi gözüktü gözüme :)

Konak filminin görüntü resimleri için tıklayınız.

Filmin Konusu:

Kültür mirası projeleri ödevi için aynı gruba düşen 6 üniversiteli arkadaş, hocalarının Safranbolu bölgesini kendilerine vermesi üzerine Safranbolu‘ya doğru yola çıkarlar. Safranbolu‘ya giderken arabalrı bozulur ve karşlıarına pek güven vermeyen yardım edecek biri çıkar, az konuşan ve bakışları tuhaf birisi. Rezervasyonlarının iptal edildiğini öğrenirler ve sadece boş bir konak bulurlar kalabilecekleri. Konağa yerleşen gençler saat gece yarısına yaklaştıkça sıra dışı olaylarla karşılaşmaya başlarlar.

Konak filminin fragmanını izleyin:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yaparken dikkat edilmesi gerekenler;

1. Türkçe yazım ve dilbilgisi kurallarına uyunuz.
2. Hakaret içeren yorumlarda bulunmayınız.
3. Yorumlarınızın konu ile alakalı olmasına çalışınız.
4. Yorumlarınızda yasa dışı hiçbir bağlantı linki vermeyiniz.
5. Yorum Formunu doldurduktan sonra Profil Seç -> ADI/URL bölümünden isminizi yazıp yorum yaparsanız size karşı bir hitap şeklimiz olur.
6. Kurallara uymayan yorumlar silinmektedir...