12 Eki 2009

Zorunlu Bir Değişiklik...

Genel bir sorundan ötürü tema değişikliğine gitmek zorunda kaldık. En son istediğim şeylerden biridir şu tema iyileştirmesi! Mübarek, temanın yedeğini almakla bitmiyor ki! Tüm widgets'ları tek tek yedeklemek ve yeni temaya tekrar kayıt etmek okadar sıkıcı ki :)

Ama neyse ki, kazasız belasız yeni temamıza zorunluda olsa geçmeyi başardık. Tema hakkında birşey söylemeye lüzum yok. Çünkü beğendiğim bir tema değil, ancak şimdilik idareten kullanmak zorundayız. Oyüzden göz zevkinizi bozmamak adına, 3D gözlükler ile blogumuza giriş yapmanızı tavsiye ediyoruz. Pek bir marifeti olmasa da, en azından tuhaf bir hava katıyor olaya :P

Neyse çok konuştuk... En iyisi şu sıralar popüler olan ve beni manyaklaştıran güzel bir parça ile sizleri başbaşa bırakalım.

5 yorum:

  1. Açıkçası pek beğenmedim bundan dolayı sana bir tavsiyem var (: http://newarthemia.blogspot.com/ bunu kullanalım temayı bizzat kullanmıştım, temada sıkıntı çekenceğin bütün konularda seve seve yardımcı olurum.Zaten bundan önceki arthemia'yaydı bunda v2 sürümü.

    YanıtlaSil
  2. @Emrh.cn

    Sorun temada değildi. Zaten bir süre sonra kullanışlı bir temaya geçiş yapıcaz. Ozaman düşünürüz neler yapacağımızı ;)

    YanıtlaSil
  3. Bu tema önceki temadan daha hızlı ve görünüm olarak daha çok beğendim. Fırsat bulduğum bir ara bir iki optimizasyon yapacağım.

    YanıtlaSil
  4. Kesinlikle bu tema daha güzel :) değiştirmeyin bence.

    YanıtlaSil

Yorum yaparken dikkat edilmesi gerekenler;

1. Türkçe yazım ve dilbilgisi kurallarına uyunuz.
2. Hakaret içeren yorumlarda bulunmayınız.
3. Yorumlarınızın konu ile alakalı olmasına çalışınız.
4. Yorumlarınızda yasa dışı hiçbir bağlantı linki vermeyiniz.
5. Yorum Formunu doldurduktan sonra Profil Seç -> ADI/URL bölümünden isminizi yazıp yorum yaparsanız size karşı bir hitap şeklimiz olur.
6. Kurallara uymayan yorumlar silinmektedir...