11 Eyl 2009

Blogger More Tagı Çok iyi Oldu Diyenler ?

Pek çok Blog yazarı, uzun uzun yazılar yazmayı sever. Fakat anasayfada öyle bir kargaşa oluşur ki, okuyucular bu durumdan tatmin olmaz. Bu yüzden, Blog yazarı da bu durumu önlemek için Blogger'ın devamını oku eklentisini kurmaya çalışır. Tabi sıkıcı ve yorucu bir işlemdir bu!

İşte Blogger yöneticileri de bu sorunu çözmek için 10. Yaş günlerini beklemiş olacaklar ki, Otomatik çalışan bir Devamını oku özelliği getirdiler. Bu sayede tek bir Html kod sayesinde uzun yazılarımızın istediğim bölümünden itibaren kesip, anasayfadaki bu Çin işkencesini ortadan kaldırıyoruz.
Blogger More Tagı

HTML sayfasındaki görüntüsü de bu şekilde:
Blogger More Tagı 2
Detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıya tıklayın. (İngilizce)

Blogger Buzz

Bu konudan bahseden başka Bloglar:

Atlama Aralığı Ekle - Standart Devamını Oku Özelliği (Teknomobi)

2 yorum:

  1. Blogger bunu 10 yılda yaptığına göre, bizim servisler kim bilir ne zaman yapar :)Bu arada kısa bir süredir Blogger'a girmediğim için farketmemiştim.Güzel bir paylaşım, teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. Bence süper oldu ancak bu daha önceden getirilseydi daha da güzel olurdu. Küçük bir özellik ancak yararlı bir şey. Nihayet geldi. Bakalım diğer servisleri kaç senede yapar Mert arkadaşımında söylediği gibi.

    YanıtlaSil

Yorum yaparken dikkat edilmesi gerekenler;

1. Türkçe yazım ve dilbilgisi kurallarına uyunuz.
2. Hakaret içeren yorumlarda bulunmayınız.
3. Yorumlarınızın konu ile alakalı olmasına çalışınız.
4. Yorumlarınızda yasa dışı hiçbir bağlantı linki vermeyiniz.
5. Yorum Formunu doldurduktan sonra Profil Seç -> ADI/URL bölümünden isminizi yazıp yorum yaparsanız size karşı bir hitap şeklimiz olur.
6. Kurallara uymayan yorumlar silinmektedir...