30 Eyl 2009

Siya siyabend

Merhaba sevgili düşüngeç okuyucuları yazılarımı büyük bir merakla bekleyen Teknomobi ( Kürşat ) hocamızı fazla bekletmek istemedim...Severek dinlediğim bir müzik grubunu tanıtmak istedim.



Ablamın isminden bahsetmesiyle tanıştım siya siyabend'le ilk dinlediğimde gerçekten ablama hak vermiştim..istanbul istiklal caddesi'nde inandıkları biçimde yaşayıp, inandıkları müziği yapan bir grubun ev kirası, soğuk ve kendilerini istiklal’in neresinde görse kovalayan polislere karşın yaşam savaşını ve müziği sürdürüyor. çıkmış olan 3 - 4 self albümleri var... bunlardan "dumanaltı" adlı olanını "hayırsız evlatlar" adı altında çıkartmışlardır.

Sokak adlı bir videolarından bir grup elemanlarından birinin şu sözleri çok hoşuma gitmişti.

"biz sokak müziği yapıyoruz, çünkü hangi sosyal statüden gelirse gelsin, sokakta buluşur herkes, sokak kesişme noktasıdır, zengin fakir herkesi taşır üstünde ve eşittir herkes sokakta, aynı yere basar!"

Şimdi size en sevdiğim parçalarından sadece birini paylaşmak istiyorum.Dikkatinizi çekerim ingilizce alt yazısıda var. (:


Siya siyabend'in video arama sonuçlarını aşağıda vereceğim adreste bulabilirsiniz.

http://ara.video75.com/video-ara.php?tag=siya+siyabend

bu adreste diğer videolarını rahatlıkla dinleyebilir ve isterseniz mp4, 3gp ve flv formatlarında bilgisayarınız indirebilrsiniz. Mutlaka arşivinizde bulunması gereken bir grup.

Son olarak sizden istediğim görüşlerinizi yorum panelinde belirtmeniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yaparken dikkat edilmesi gerekenler;

1. Türkçe yazım ve dilbilgisi kurallarına uyunuz.
2. Hakaret içeren yorumlarda bulunmayınız.
3. Yorumlarınızın konu ile alakalı olmasına çalışınız.
4. Yorumlarınızda yasa dışı hiçbir bağlantı linki vermeyiniz.
5. Yorum Formunu doldurduktan sonra Profil Seç -> ADI/URL bölümünden isminizi yazıp yorum yaparsanız size karşı bir hitap şeklimiz olur.
6. Kurallara uymayan yorumlar silinmektedir...