10 Eyl 2009

Türkiye 1 - 1 Bosna Hersek

Malesef ki maç sonucu 1-1 beraber bitmiştir. Peki maçı kim hak etti? Dün (09-09-2009) saat 21:00'da Fox'ta verilen Milli takımımızın maçı biraz ilginçti. Aslında bu bize hep yapılıyor.
İyi oynayan kazansın dedim ama iyi oynayan biz olduğumuz halde yine beraberlik geldi. Peki ama neden beraberlik? Dakika 5'te Emre BELEZOĞLU bir gol attı. Dakika 25'te frikikten Salihoviç tarafından bir gol yedik. Ancak şunu belirtmek istiyorum, orada bir frikik yoktu. Ve boş yere frikik aldık. Herkes bunu iyi biliyor. Fatih TERİM doğal olarak itiraz etti ve hakem onu tribüne yolladı.


Adamların boyları çok uzundu. Havadaki topu kapabiliyorlardı. Saha deseniz çok kaygandı. O zeminde oynamak çok zor olurdu. Bütün futbolcular topa vururken bayağı kaydılar.
Maçtaki bütün Oviçlerden nefret ediyorum. Hepsi kendisini yere atıyor. İkili mücadele olsun, güya foul yaptı diye kendilerini yere atıyorlar. Ve işin şapşal tarafı adam acılar içinde kıvranıyor ve sedye geliyor. Lakin adam o biçim kıvrandığı halde ayağa kalkıyor atak yapıyor.
Ve kalecileri... Çok uyuz oldum. Kalecileri o kadar uyuzdu ki, dakika 50'den beri yavaş hareket etmeye başladı. Out'a giden topu bizim adamlarımız (Arda ve Ceyhun falan) alıyor ve out noktasına koyuyor. Kaleci hala yürüyor hatta o noktadan kaldırıyor biraz daha yana koyuyor. Yine bir ilginç taraf, hakem bunu gördüğü halde ne uyarıyor nede kart veriyor. 70.dk'larda bir sarı kart aldı ancak maçın sonuna kadar hala yavaş hareket etti.

Biz adamlara dokunduğumuzda adamlar resmen uçuyorlar. Hakemi aldatmaya yönelik hareketten dolayı bütün oviçlerin kırmızı kart yemesi gerekiyor.
Ancak bizimkilere gelince, Arda'yı, Semih'i, Tuncay'ı, Gökhan'ı ve Emre'yi resmen biçiyorlar, ancak bir foul bile yok. Arada kafasına eserse veriyor.
Hakemin taraf tuttuğu her yönden belliydi. Adam çok açıkça belirtiyordu, BU MAÇI BOSNA ALACAK! Türkiye'ye maçı vermek yok tabi.
Biraz da bizim oynamamızda hata vardı. Biz bu takıma en az 3 tane atardık. Ceza alanı içerisinde harika bir gol şansı var ve bizimkiler vurmuyor da pas atıyorlar. Adamlar bizim gibi top oynayamadı.
Maçtan sonra bayağı bir küfür edildi tabi. Edilmemesi gereken bir şey ama elimizde değildi... Sinirden TV'yi kıracaktık.
Şunu herkes iyi biliyor ki haksızcılık oldu ve iyi oynayan yine biz olduk! Türkiye'm maçı 70,000,000'un kalbini alarak kazandı!

1 yorum:

  1. Şu oynanan futbola yazıklar olsun! Böyle kritik maçlarda sonuca gidemeyecekse bu takım, hiç gitmesin Dünya Kupası'na..

    YanıtlaSil

Yorum yaparken dikkat edilmesi gerekenler;

1. Türkçe yazım ve dilbilgisi kurallarına uyunuz.
2. Hakaret içeren yorumlarda bulunmayınız.
3. Yorumlarınızın konu ile alakalı olmasına çalışınız.
4. Yorumlarınızda yasa dışı hiçbir bağlantı linki vermeyiniz.
5. Yorum Formunu doldurduktan sonra Profil Seç -> ADI/URL bölümünden isminizi yazıp yorum yaparsanız size karşı bir hitap şeklimiz olur.
6. Kurallara uymayan yorumlar silinmektedir...