10 Eyl 2009

Herkese Merhaba (:

Şuan okuduğunuz yazı belki de yazarken en çok zorlandığım yazı olmaya aday. Hiç beceremem böyle ne kendimi tanıtmayı ne de klasik şeyler yazmayı. Ben 17 yıllık bir adet Gizem. 3-4 senedir de blog yazan, yazılan bloglara büyük ilgi duyan Gizem.
Genelde ilgi duyduğum bloglarda hep içtenlik ararım. Kendi yazdıklarımda da en özen gösterdiğim konudur bu. Dusungec.com okurları bu konuda ne düşünürsünüz, ne şekilde yazılar hoşunuza gider bilemiyorum, bu yüzden yeni olduğum için şimdilik işim biraz zor ama 2-3 yazı sonra herşey rayına oturabilir diye düşünüyorum. Ekiple çalışmak, kişisel blog yazmaktan biraz daha zormuş bunu farkettim. Yazılarım biraz farklı türden olabilir, umarım bu da ilginizi çeker.
Herşeyden önemlisi blog yazmak başlı başına bir sanat bence. Pek farkedilmese de bloglar yazarının, iç dünyasıdır. İyi bir blog takipçisiyseniz o gün yazarınızın nasıl bir psikolojiye sahip olduğunu bile anlarsınız. Hayatından tecrübelere, yanılgılara, sevinçlere ortak olursunuz. Kimi yazarda kendinizden birşeyler bulup yazdıklarını hayatınıza uyarlarsınız, kiminin eleştirileri sizinkilerle aynı yönde olur, kiminin siyasi görüşü, kiminin sevdiği müzik türünde bulurunuz kendinizi. Bu da blogun çeşitliliği, yazarın kişiliği ile doğru orantılıdır.
Özetle artık ben de buradayım. Sanatımı sizlerle paylaşmak için, okumak, okutulmak, ufakta olsa birşeyler paylaşabilmek için. Değerli zamanını bu yazıyı okumaya feda ettiğin için teşekkür ederim. Umarım memnun olmuşsunuzdur. (:

4 yorum:

  1. Aramıza hoş geldin Gizem. En ufak bir makale, büyük bir fayda sağlayabilir. Bizlere çeşitli yazılarını sunacağın için şimdiden teşekkür ederiz.

    YanıtlaSil
  2. Hiç canını sıkmana gerek yok Gizem :) Kısa zamanda ayak uyduracağından eminim. İlk yazın ve yazarlığın hayırlı olsun.

    Hoşgeldin aramıza..

    YanıtlaSil
  3. Ehah ben teşekkür ederim hepinize. Çok saolun :)

    YanıtlaSil

Yorum yaparken dikkat edilmesi gerekenler;

1. Türkçe yazım ve dilbilgisi kurallarına uyunuz.
2. Hakaret içeren yorumlarda bulunmayınız.
3. Yorumlarınızın konu ile alakalı olmasına çalışınız.
4. Yorumlarınızda yasa dışı hiçbir bağlantı linki vermeyiniz.
5. Yorum Formunu doldurduktan sonra Profil Seç -> ADI/URL bölümünden isminizi yazıp yorum yaparsanız size karşı bir hitap şeklimiz olur.
6. Kurallara uymayan yorumlar silinmektedir...