29 Eki 2009

Maris Global - Çin Dış Ticaret Merkezi

Malumunuz dünyada ticaret adına büyük söz sahibi olan, her ne kadar kaliteli veya kalitesiz iş yaptıkları konusunda her kesimin ayrı bir görüşü olsada Çin şuan için dünyanın en büyük ticaret ülkelerinden biridir.

Çin ticareti hakkında detaylı bilgi almak ve fabrikaların işleyişi hakkında danışmanlık alabileceğiniz bir firmadan söz etmek istiyorum. Bunun için kendilerini tanıtan bir giriş metnini alıntı yapmak yeterli olacaktır. Ayrıca, konu hakkında daha da detaylı araştırma yapmak istiyorsanız, yine aynı site sahiplerinin oluşturduğu birde Çin Forumu mevcut.

Sunum:

Değerli Türk İşadamlarımıza Çin'de ürün araştırması, Çin’deki üreticiler hakkında bilgi, fabrikalarda kalite kontrol işlemleri ve tüm ticari konularda, profesyonel danışmanlık yapmaktayız.. .

Her yıl yüzlerce Türk girişimci, Çin'den yaptığı ithalat'ta hayal kırıklığı yaşıyor, para vede zaman kaybediyor.

Çin'de, sizin adınıza çalışan bir ekibiniz olmadan, Çin'le iş yapmak çok riskli ve zordur.

Çin’den ithalat yapmak istiyor fakat ürün araştırmada veya fabrikaya ulaşmakta güçlük çekiyorsanız,

Çin’de ürün alacağınız fabrikaları belirlemiş olsanız bile, fabrika guvenilirliğinden ve ürünlerin kalitesinden emin olmak istiyorsanız.

Çin’deki fabrikalarla çeşitli konularda da iletişimde sorunlar yaşamış olup, bundan sonra yaşamak istemiyorsanız, , “zira internetten bulupta görüştüğünüz bir çok fabrika gerçekte aracı firma çıkmatadır.

İthalatına karar verdiğiniz ürünlerin eksiksiz ve hatasız olarak üretilmesi için üretim aşaması tamamlanana kadar üretim sürecini takip eden ve tabiî ki sizinle aynı dili konuşan uzman bir kadro tarafından sürekli kontrol edilmesini istiyorsanız,

Çin ile ilişkili bütün işlerinizin, ürünün bulunmasından kalite kontrollerinin yapılmasına, vize işlemlerinden, resmi anlaşmalarınıza, rehberlik işlemlerinden ürünlerin konteynırlara yüklenmesine kadar tüm işleriniz için deneyimlerimiz ve referaslarımızla hizmetinizdeyiz.

Saygılarımla,

Melis TAŞÇI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yaparken dikkat edilmesi gerekenler;

1. Türkçe yazım ve dilbilgisi kurallarına uyunuz.
2. Hakaret içeren yorumlarda bulunmayınız.
3. Yorumlarınızın konu ile alakalı olmasına çalışınız.
4. Yorumlarınızda yasa dışı hiçbir bağlantı linki vermeyiniz.
5. Yorum Formunu doldurduktan sonra Profil Seç -> ADI/URL bölümünden isminizi yazıp yorum yaparsanız size karşı bir hitap şeklimiz olur.
6. Kurallara uymayan yorumlar silinmektedir...