4 Eki 2009

Oyun1game Oyun Sitesi

İnternet dünyasına 2007 yılında çocukları eğlendirmek ve yaptığı yarışmalarla onların bilgilerini sınamak için giren oyun1game.com gecen zamanda dünyanın bir çok yerinden ziyaretçiye ulaşmıştır. Siteyi şuan Türkiye, Amerika Birleşik devletleri, Almanya, Fransa, İngiltere ve Avusturya’da ki internet kullanıcıları ağırlıkları olarak ziyaret etmektedir. Her yıl okul dönemlerinde yapılmakta olan ödüllü bilgi yarışmaları çok yakında başlatılacak ve tekrar kazanan ziyaretçilere ödüller verilecektir

Sitenin yoğun eğlence bölümleri

Araba Yarışı Oyunları : Gençlerin çok fazla ilgi gösterdiği bu kategoride en çok oynanan oyunlar Buz devri, Mini Yarış ve Formula yarışıdır.

Mario Oyna : Mario oyunları içerisinde en çok tercih edilen bir eğlenceli macera oyunudur. Şiddetle denemenizi tavsiye ederiz.

İki Kişilik Oyunlar : İki arkadaşınızla yan yana geldiğinizde zelve oynayacağınız oyunlar bulunur. En çok tercih edilenler ise iki kişilik yarış, street fighter ve horoz dövüşü oyunudur.

1 yorum:

Yorum yaparken dikkat edilmesi gerekenler;

1. Türkçe yazım ve dilbilgisi kurallarına uyunuz.
2. Hakaret içeren yorumlarda bulunmayınız.
3. Yorumlarınızın konu ile alakalı olmasına çalışınız.
4. Yorumlarınızda yasa dışı hiçbir bağlantı linki vermeyiniz.
5. Yorum Formunu doldurduktan sonra Profil Seç -> ADI/URL bölümünden isminizi yazıp yorum yaparsanız size karşı bir hitap şeklimiz olur.
6. Kurallara uymayan yorumlar silinmektedir...