26 Oca 2011

Flixya ile Online Para Kazanma (Google Adsense)


Flixya bize içerik girerek yayınlama ve para kazanma imkanı veren bir sosyal ağ sitesidir. Flixya hakkında en iyi şey ise, kendi profil sayfanızda Google Adsense reklamlarını göstererek büyük miktarda para kazanmanızı sağlamasıdır.

Flixya Hesabı


Flixya ile çalışmaya nasıl başlanır bilmek istiyormusunuz?
Flixya.com web sitesine gidin ve Üst gezinti çubuğundaki 'Sign Up' bağlantısına tıklayarak bir hesap oluşturun. Mevcut Adsense hesabınızı paylaşabilir ya da yeni bir Adsense hesabı oluşturabilirsiniz.

Adsense hesabı bir gerekliliktir
Flixya da para kazanmak istiyorsanız muhakka bir Adsense hesabınızın olması gerekir. Google Adsense hesabınıza Flixya tarafından onay verildikten sonra Flixya profiliniz ile Google Adsense hesabınız eşleştiği anda nakit kazanç elde etmeye başlayabilirsiniz.


Flixya ile en iyi teknik makaleler, bloglar yaratarak ve videoları / fotoğrafları göndererek arama motorlarını (İçerik İngilizce olacağı için Google, Yahoo, MSN gibi arama motorları da ilgi alanımızda) teşvik edecek ve Adsense reklamlarına hareket getirmiş olacaksınız.

Aşağıda size Flixya'yı kullanarak para kazanmanızı sağlayacak birkaç ipucu vermek istiyorum:

Orijinal (Özgün) içerik gönderin: İçinde bazı eğlence faktörleri bulundurarak kaliteli ve özgün içerik sunulması gerekmektedir. İçeriğinde Porno öğeleri veya Google Adsense ve Flixya hesabınızı kaybetme riski taşıyacağı içerik göndermekten kaçınmalısınız. Bu yüzden sadece kaliteli ve özgün makaleler girin.

İçerik paylaşımı: Flixya ya içerik gönderirken bunun yazınıza ve videolarınıza nasıl ziyaretçi getirebileceğini de düşünmelisiniz. Klipler sözkonusu olduğunda, bunları paylaşmadan önce YouTube, Google Video, DailyMotion, Metacafe, Revver, Break, LiveVideo, Bolt, Veoh vb gibi sitelerin bunu paylaşma izni verdiklerinden emin olmalısınız. Aynı zamanda Flixya'daki içeriklerinizi diğer sosyal ağ siteleri ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Açıklayıcı Başlıklar Ekleyin: Flixya içeriklerinizi yazarken etkileyici ve içeriği açıklayıcı etiketler eklemelisiniz. Mesela aynı yazı içeriği için değişik abaşlıklart kullanarak yazınızı hem daha ilgi çekici hem daha kazançlı hale getirebilirsiniz.

Dahili Açıklamalar: Flixya içeriğinize video yada resşm eklerken bu video yada resim ile ilgi çekici bir açıklama eklemeyi unutmayın.

Etiketler: İnsanlar arama motorlarını kullanırken anahtar sözcükler yada etiket kullanarak aradıkları video yada resimleri bulurlar. Bu yüzden açıklayıcı Başlıklar ve etiketler kullanmaya dikkat edin.

10 yorum:

  1. böyle paylaşımları görmek güzel :) eline sağlık dostum

    YanıtlaSil
  2. ellerine saglik hocam. denemek lazim..

    YanıtlaSil
  3. Hintliler ve asyalılar bu siteyi çok kullanıyorlar.İşinizi iyi yaparsanız güzel tıklama alırsınız.Makale için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  4. Güzel makale sağolun

    YanıtlaSil
  5. teknoloji haberleri27 Ocak 2011 15:52

    merhaba yazı için tşkler. peki türkçe yazı ekleyebiliyomuyuz flixyaya?

    YanıtlaSil
  6. @teknoloji haberleri, merhaba. Türkçe içerik ekleyemiyoruz malasef :)

    YanıtlaSil
  7. gerçekten güzel bir paylaşım, Türkçe içerik eklemek zaten getiriyi düşürecektir. İngilizce iyidir.

    YanıtlaSil
  8. hocam sitenizin temasını bana verebilirmisiniz :)

    YanıtlaSil
  9. deneyeceğim adsense hesabım boş boş duruyor öyle deneyeyim belki faydası olur

    YanıtlaSil
  10. Eylül 2011 den beri bırakın kuponla reklam işini paralı adwords reklamları için bile banlanan hesaplardan sonra bu yöntem ilaç googledan para kazanmak isteyenle için ilaç gibi gelecek.Çok teşekkürler paylaşım için

    YanıtlaSil

Yorum yaparken dikkat edilmesi gerekenler;

1. Türkçe yazım ve dilbilgisi kurallarına uyunuz.
2. Hakaret içeren yorumlarda bulunmayınız.
3. Yorumlarınızın konu ile alakalı olmasına çalışınız.
4. Yorumlarınızda yasa dışı hiçbir bağlantı linki vermeyiniz.
5. Yorum Formunu doldurduktan sonra Profil Seç -> ADI/URL bölümünden isminizi yazıp yorum yaparsanız size karşı bir hitap şeklimiz olur.
6. Kurallara uymayan yorumlar silinmektedir...