12 Eyl 2008

Fatih Terim - Osman Tanburacı Telefonda Küfür Konuşması


Önce yorumsuz olarak bu Fatih Terim'in Osman Tanburacı'ya telefon edip küfür etmesi ile ilgili diyaloglarının detaylarını verelim, daha sonra yorumu yaparız.

9 Eylül saat 17.54. Levent Spor Yazarları Derneği. Bir grup arkadaş sohbet ediyor. Aralarında Osman Tanburacı da var. Osman Tanburacı derneğe gelmeden önce SKY TV'de Türkiye-Belçika Milli maçına ilişkin görüşlerini anlatıyor.

Dernekte arkadaş grubu sağdan soldan söz ederken, koyu sohbet sırasında Osman Tanburacı'nın cep telefonu çalıyor. Tanburacı telefonu açıyor, arayan Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim.

Konuşmaya başladığı anda sinirleri gerilen Tanburacı, telefon konuşmasını bir arkadaşına dinletmeye başlıyor.

Terim: "Yahu Osman, biraz önce SKY TV'de konuşmuşsun, bana söylediler. Ben ne demişim ? Gündem değiştiriyormuşum, öyle demişsin. Ulan bu ne biçim konuşma ?"

Tanburacı bu üslup karşısında şaşırıyor, nezaket içinde: "Hocam, beni hep böyle zamanlarda arıyorsun, bir kere de, nasılsın, diye arasana."

Terim'de fren tutmuyor: "Ulan ben senin bıyığını s...."

Tanburacı yerinden fırlıyor, "Sen ne biçim konuşuyorsun" derken, sinirden zangır zangır titriyor. Fatih Terim ise kendini kaybediyor.

"Ulan ben senin, ananı, avradını s....."

Bu laflardan sonra Tanburacı derhal avukatını arıyor ve Fatih Terim'i mahkemeye vermeye hazırlanıyor. Telefon kayıtlarıyla birlikte tabi ki..

Bunlar doğruysa, Milli Takım Teknik Direktörü olan Fatih Terim bir daha kimseden saygı ve sevgi beklemesin bence..

3 yorum:

  1. Fatih Terim iyi yapmis hem ne var bu Dünyada Küfür etmeyen insan varsa ciksin karsima..Fatih Terim benim gizledigim yok gibisinden 1 kere bütün istediklerini demis bidaha zaten Küfür etmez böyle Telefonla arayip iyi yapmis oda herkezi Elestirip Ortaligi germeseydi...

    YanıtlaSil
  2. Bu nasıl bir yorumdur? Bu nasıl bir bakış açısıdır Pusat kardeşim? Utanmasan küfür etmenin,hakaret etmenin faydalarını anlatacaksın. Fatih Terim yanlış yapmıştır. Bu konuda insan olarak hatalıdır. Üstelik edilen küfür anneyi içeriyor. Türk örf ve adetlerinde annenin değeri bu mudur sence? Fatih Terim'i bırak ve biraz Tamburacı açısından bak olaya. Kaldı ki,dediğinde haklısın.Herkes küfür etmiştir.Ederde...ama MİLLİ Takım hocası edemez.BAŞBAKAN edemez. Türkiye Cumhuriyetini temsil eden biri,etmemelidir.Gençlere örnek olmalıdır.Hani bir laf vardır...İmam osurursa,cemaat neler yapmaz!

    YanıtlaSil
  3. tamam fatih terim küfür etmiş ama osman tanburacının webaslan forumda yazdıklarınıda unutmamak gerekiyor

    YanıtlaSil

Yorum yaparken dikkat edilmesi gerekenler;

1. Türkçe yazım ve dilbilgisi kurallarına uyunuz.
2. Hakaret içeren yorumlarda bulunmayınız.
3. Yorumlarınızın konu ile alakalı olmasına çalışınız.
4. Yorumlarınızda yasa dışı hiçbir bağlantı linki vermeyiniz.
5. Yorum Formunu doldurduktan sonra Profil Seç -> ADI/URL bölümünden isminizi yazıp yorum yaparsanız size karşı bir hitap şeklimiz olur.
6. Kurallara uymayan yorumlar silinmektedir...