20 Eyl 2008

Topkapi Kultur Park'ta Sanatci Akimi


İstanbul'daki Ramazan etkinliklerinin Merkezi olan Sultanahmet ve Feshane'de artık ramazan sona yaklaştı. Bu yıl ise İstanbulluların hizmetine sunulan Topkapı Kültür Park, geniş çevresi ve sosyal donatı alanlarıyla gelecek senenin Ramazan etikinlikleri merkezi olmanın en büyük adayı olarak gösteriliyor..

Bu yıl ilk kez Ramazan Etkinliklerine ev sahipliği yapan Topkapı Kültür Park, ilk gününde yaklaşık 200 kişiyle başlayan etkinliğinde toplan 5 bin kişiye ulaşmış durumda..

Türk Tasavvuf Müziği’nin önde gelen isimlerinden Ahmet Özhan’la başlayan Topkapı Kültür Park’taki Ramazan etkinliklerinin ilk bölümünde ABD’li müzik grubu DEBU, Murat Göğebakan, Minik Dualar Grubu, Bedirhan Gökçe, Dünyaca ünlü Mısırlı hafız Ahmet Naina, Halk Müziği sanatçısı Necdet Kaya, Rock Müzik Sanatçısı Burak Ahıskalı ve yol hikâyecisi Tayfun Talipoğlu İstanbullularla buluştu.

Bu hafta sonu ise ünlü sanatçılar sahne alacak, bunlar kimler mi; Topkapı Kültür Park’ta 19 Eylül Cuma akşamı Fantezi Müziği’nin sevilen ismi Nihat Doğan, 20 Eylül Cumartesi akşamı Uğur Işılak, 21 Eylül Pazar akşamı ise Anadolu Rock müziğin sevilen ismi Murat Kekilli İstanbullu sevenleriyle buluşacak.

Topkapı Kültür Park’taki Ramazan etkinlikleri 26 Eylül akşamı (Kadir Gecesi) düzenlenecek olan Ahmet Özhan konseriyle sona erecek.

İnternetHaber.com sitesinin bilgilerinden alıntı yapılarak üretilmiş bir yazıdır..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yaparken dikkat edilmesi gerekenler;

1. Türkçe yazım ve dilbilgisi kurallarına uyunuz.
2. Hakaret içeren yorumlarda bulunmayınız.
3. Yorumlarınızın konu ile alakalı olmasına çalışınız.
4. Yorumlarınızda yasa dışı hiçbir bağlantı linki vermeyiniz.
5. Yorum Formunu doldurduktan sonra Profil Seç -> ADI/URL bölümünden isminizi yazıp yorum yaparsanız size karşı bir hitap şeklimiz olur.
6. Kurallara uymayan yorumlar silinmektedir...