13 Eki 2008

Blogger Tema Yükleme Video Anlatım

Düşüngeç’te ilk yazıma Blogger alt yapısına yeni geçen kullanıcılar için tema yükleme ve düzenleme ile ilgili bir video görseli hazırladım.

Bu video da blogger için nereden tema bulabilirim. Blogger temalarını nasıl yüklerim. Yüklediğim temayı kendime göre nasıl düzenlerim. Yüklediğim temanın Türkçe’ye çevrilmesi gereken yerlerini nasıl çevirebilirim vb. gibi sorulara cevap alabileceksiniz.

Bu yazıyı aslında birkaç gün önce yayınlamayı düşünmüştüm. Fakat bir iki sorun ile karşılaşınca biraz gecikti.Videoyu ilk olarak Google Video servisine yükledim. Fakat istediğim verimi alamadım ne yazık ki… Bu nedenle videoyu Daily Motion’a yükledim. YouTube erişim ülkemizden tam olarak sağlanamadığı için YouTube servisine yükleme yapmadım.

Video anlatımında düzenleme yaptığım tema eblogtemplates sitesinde yayınlanan WP Polaroid Blogger temasıdır. WP-Polaroid Blogger temasına buradan ulaşabilirsiniz.


Blogger
Video Sahibi TeknoMobi

Bu video anlatımın yüksek çözünürlüklü dosyasını aşağıda verdiğim bağlantıdan bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Blogger Tema Yükleme Videosu (Boyut: 19mb , Format: xVid , Çözünürlük: 1024x768)

5 yorum:

Yorum yaparken dikkat edilmesi gerekenler;

1. Türkçe yazım ve dilbilgisi kurallarına uyunuz.
2. Hakaret içeren yorumlarda bulunmayınız.
3. Yorumlarınızın konu ile alakalı olmasına çalışınız.
4. Yorumlarınızda yasa dışı hiçbir bağlantı linki vermeyiniz.
5. Yorum Formunu doldurduktan sonra Profil Seç -> ADI/URL bölümünden isminizi yazıp yorum yaparsanız size karşı bir hitap şeklimiz olur.
6. Kurallara uymayan yorumlar silinmektedir...