7 Kas 2008

AROG'un Film Afisi Basıldı


Cem Yılmaz'ın merakla beklenen filmi A.R.O.G'un 1 aydan kısa bir süre kala ilk Film Afişi basıldı. 5 Aralık'ta vizyona girecek olan filmin merak konusu gene aynı: "Gora'dan iyi mi yoksa kötü mü ?"

Cem Yılmaz ise ısrarla, Gora'dan çok daha komik bir film diyor. Bakalım görücez komik mi değil mi.!

Zaten bu aralar Vizyondaki Komedi Türk filmlerinin patlama yapması, herkesin kafasını karıştırdı. Tamam gülmek için gidiyoruz ama Kaliteli Komedi diye de birşey var sonuçta. Örneğin Recep İvedik, Şubat ayında sanırım Recep İvedik Şehirde filmi vizyona girecek. Peki bu kaliteli komedi mi ? Bence hayır.!

Gerçi kaliteden çok gişe sonuçlarına bakıyorlar artık. Vizyon'a girmeden merak konusu uyandırıyorlar, çeşitli fragmanlar ve filmden kareler ile..

Böylece ilk 3 gün yoğun bir gişe trafiği oluyor filmlerin ;)

2 yorum:

  1. bu tür filmler iyi de olsa kötü de olsa gişe yapıyor.bence yine gişe yapar fakat goradan daha güzel olacağını sanmıyorum.hikaye dillerde dolaşıyo, filmden sahneler izledik.üç aşağı beş yukarı karşımıza ne çıkacağını biliyoruz.pek bi esprisi kalmadı yani...

    YanıtlaSil
  2. @Seyyah
    Bu filmin Cem Yılmaz'ın filmi olduğunu hatırlatayım.O adamın kesin bir bombası vardır.

    YanıtlaSil

Yorum yaparken dikkat edilmesi gerekenler;

1. Türkçe yazım ve dilbilgisi kurallarına uyunuz.
2. Hakaret içeren yorumlarda bulunmayınız.
3. Yorumlarınızın konu ile alakalı olmasına çalışınız.
4. Yorumlarınızda yasa dışı hiçbir bağlantı linki vermeyiniz.
5. Yorum Formunu doldurduktan sonra Profil Seç -> ADI/URL bölümünden isminizi yazıp yorum yaparsanız size karşı bir hitap şeklimiz olur.
6. Kurallara uymayan yorumlar silinmektedir...