14 Şub 2009

Sevgililer Gününüz Kutlu Olsun.!

Bugün için güzel şeyler söylenmesi gerekiyor. Çünkü sevilenin sevdiğine verdiği önemin sembolu bugün.. Gerçi hergün özeldir ama bunu resmileştirmekte ayrı bir heyecan ve tad katıyor işin içine :) Her nekadar 14 Şubat'ın anlam ve önemini yaşayamasamda bir umut ile bekleyeceğim.

Konumuz Sevgililer Günü olunca bu satırları yazmak ister istemez isyana dönüşüyor. Hatta yolda gördüğüm mutlu çiftlere İstanbul'un bu yağmurlu havasında üzerlerine çamur fırlatıp kaçmak geliyor içimden. Bu öfkeyi dindiremiyorum :) Tabi bizimde yanımızda böyle mutlu olduğumuz bir kişi olsa, hayat bizede toz pembe gelirdi. İnsanoğlu işte, benciliz biraz malasef..

Neyse ya kimsenin aşkında gözümüz yok bizim :) Allah herkesin sevdiğini kendisine bağışlasın. Sevenler hiç ayrılmasın. Ayşe'de Berke'den ayrılsın istiyorum.! :Pp Çok kötüyüm vallahi, yine soğuk esprilerimle bu özel günün yazısını berbat ediyorum. En iyisi siz şu güllerden Blogumuzu terketmeden önce birer tane alın.

Hepinize keyifli hafta sonları dilerim..

3 yorum:

  1. SENİN DE SEVGİLİLER GÜNÜN KUTLU OLSUN !!!

    YanıtlaSil
  2. Sabah bi arkadaşımdan saplar günün kutlu olsun diye mesaj aldım resmen yere geçtim ya :Q

    YanıtlaSil

Yorum yaparken dikkat edilmesi gerekenler;

1. Türkçe yazım ve dilbilgisi kurallarına uyunuz.
2. Hakaret içeren yorumlarda bulunmayınız.
3. Yorumlarınızın konu ile alakalı olmasına çalışınız.
4. Yorumlarınızda yasa dışı hiçbir bağlantı linki vermeyiniz.
5. Yorum Formunu doldurduktan sonra Profil Seç -> ADI/URL bölümünden isminizi yazıp yorum yaparsanız size karşı bir hitap şeklimiz olur.
6. Kurallara uymayan yorumlar silinmektedir...