14 Mar 2009

2009 Blog Ödülleri

2009 Blog Ödülleri geri Sayımı Başlamıştır ve şuan dan itibaren 6 gün 4 saat 8 dakika Kalmıştır...

Geçen Yıl Düzenlenen Blog Ödüllerinde katılım oldukça Yüksekti. Aradan Tam 1 Sene Geçti ve bu yılki Katılım oldukça fazla, yani rekabet bu yıl daha fazla olucak. Eski bloglar kendini biraz daha geliştirdi ve aramıza kaliteli yeni bloglar katıldı hadi bakalım hayırlısı...
2009 Blog Ödüllerinde Bizi Desteklemeyi unutmayın :)

6 yorum:

  1. Sanırım ben de yeni bloglar arasındayım. Herkese başarılar. Umarım hakeden kazanır...

    YanıtlaSil
  2. İlk günden beri takipcinizim ve oyum kesinlikle size sizi seviyorum düşüneç ailesi bol şans

    YanıtlaSil
  3. İNŞALLAH Hak Edenler Kazanır. Arzu sanada Ayrıca Teşekkür Ederim Düşüngeç Ailesine Adına

    YanıtlaSil
  4. BLOG ÖDÜLLERİ ADI ALTINDA YAPILACAK OLAN YARIŞMAYI (yarışma denilirse tabi) ANLAYABİLMEMİZ İÇİN 2008 DE DÖNEN ''DOLAPLARA''(!) BAKALIM.


    ASLA KAZANAMAYACAĞINIZ ve NE OLDUĞU BELLİ OLMAYAN BİR YARIŞMAYA KATILARAK, BİRİLERİNİN SİZİ SÖMÜRMESİNE İZİN VERMEYİN. GEÇEN YIL YAPILAN YARIŞMADA KİM NE KADAR OY ALDIĞINI BİLE ÖĞRENEMEMİŞTİ.

    BİNLERCE EURO KAZANIP DERECE ALAN BİR KAÇ BLOGCUYA DEMO VİSTA KAKALAMIŞLARDI!
    DİKKAT : ALEXA RANKINIZ 200.000 DEN AŞAĞI DEĞİLSE, BU YARIŞMAYA KATILMAYINIZ. GEÇEN YIL ZATEN KENDİ ARKADAŞLARINA DERECE VERMİŞLERDİ. Amaç katılımı artırıp, sponsorlara şirin gözükmek çünkü.
    MICROSOFT AMERİKA'NIN YARIŞMADAN HABERİ BİLE YOKTU. YARIŞMADAN AYLAR ÖNCE TRT'DE BİLİŞİM PROGRAMINDA ISRARLA ÖDÜLÜ SORAN SPİKERE, TÜRKİYE MİCROSOFTUN PATRONU ''KEM KÜM'' ETMİŞ VE ''ÖDÜL OLARAK MOTORSİKLET VERECEĞİZ'' DEMİŞTİ. YAKLAŞIK OLARAK 30.000 EURO PARA TOPLAMIŞLAR VE ÖDÜLÜ BİR TÜRLÜ AÇIKLAMAMIŞLARDI.
    SONUNDA KENDİ SEÇTİKLERİ BLOGCULARI KAHRAMAN GİBİ İLAN EDİP, DİĞER BLOGCULARA NE KADAR OY ALDIKLARINI BİLE AÇIKLAMAMIŞLARDI. ZATEN NOTER BİLE YOKTU SÖZDE ORGANİZASYONDA.
    Bu arada yazdıklarım teker teker bir kez daha kanıtlanıyor. Yarışmayı ve kategorileri duyurdular ama Ödül hala belli değil. Milletin gözünün içine baka baka dalga geçiyorlar. Elbette genüz ne kadar ”mama” geleceği belli değil ki ödülü açıklamadılar.

    YanıtlaSil
  5. Hadi hayırlısı bakalım bu yıl nasıl bir sonuç çıkacak yarışmadan!..

    YanıtlaSil
  6. Yarışmaya katılın tarzında bir reklam maili geldi. Üşenmedim aradım ve verilecek ödülü sordum. Karşıma çıkan ilgili bayan önce verilecek ödülün internette açıklandığını söyledi. Yarım saat sonra araştırma yapmışım gibi tekrar aradım ( çünkü daha önce araştırmıştım, ödül mödül yoktu) bu defa işin üzerine düştüğümü anlayınca kem küm etmeye başladı. Ödül olarak plaket verileceğini söyledi. Ayrıca sponsorlar isterlerse yani gönüllerinden koparsa ödül verebileceklerini söyledi. Madem plaket vereceksiniz neden açıklamıyorsunuz dedim. Kadın iyice köşeye sıkıştı. Ödüllere biz karışmıyoruz falan dedi. Oysa İkinci aramamda ‘’sponsorlar isterlerse ödül verecekler” dedi. Bu nasıl iş anlamadım. En sonunda ‘’siz neden bu kadar ödülü merak ediyorsunuz” diye sordu bana. Bende vatandaş olarak bir yarışmanın, kaldı ki yarışmanın ismi ”ÖDÜL”, hediyesini merak ettiğimi sordum.

    Ben İnternet ortamında böyle bir rezalete daha önce tanık olmadım. İşin en kötü tarafı bazı çok okunan blogların insanları uyaracağı yerde bu şaçma sapan organizasyonu destekleyip, reklamını yapıyor olmaları.

    Bu senede ortalama 30 bin euro para kaldırıp, ödül yerine zımpırtı verecekler. Hiç değilse yarışmanın ismini değiştirseler.
    BLOG ÖDÜLLERİ 2009 ama ortada ödül yerine tencere bile yok. Olacak şey değil gerçekten. Bir Allahın kulu çıkıp, ” yahu ödül nedir” diye sormaz mı?

    Marjinal Haber Merkezi diye uyduruk bir firma var. Şimdilik sponsor olduklarını söylüyorlar.

    Olmayan ödülleri merak eden vatandaş olursa arayabilir.
    0212-219 29 71

    YanıtlaSil

Yorum yaparken dikkat edilmesi gerekenler;

1. Türkçe yazım ve dilbilgisi kurallarına uyunuz.
2. Hakaret içeren yorumlarda bulunmayınız.
3. Yorumlarınızın konu ile alakalı olmasına çalışınız.
4. Yorumlarınızda yasa dışı hiçbir bağlantı linki vermeyiniz.
5. Yorum Formunu doldurduktan sonra Profil Seç -> ADI/URL bölümünden isminizi yazıp yorum yaparsanız size karşı bir hitap şeklimiz olur.
6. Kurallara uymayan yorumlar silinmektedir...