12 Nis 2009

Galatasaray 0 - 0 Fenerbahçe Maç Özeti (Genis Özet)

Ligin kilit noktalarından biri olan derbilerde artık tamam mı devam mı mücadelesi atmosferi hakim oluyor. Hal böyle olunca bizi son derece hırslı bir maç beklerken onun yerine hırçın ve futbol ile alakası olmayan bir 90 dakika yaşattı.

Maçı internetten canlı olarak izlediğim için gayet mutluyum :) Bunun yerine cebimden para verip bir Kafede izlemek inanın hiç hoş olmazdı. Çünkü dünyanın sayılı derbilerinden biri olarak gösterilen Galatasaray - Fenerbahçe maçlarının en kötüsünü bu akşam izlemiş bulunmaktayım..

Galatasaray Fenerbahce Maç Özeti:
İlk yarıda Galatasaray'ın bulduğu birkaç pozisyon ile kendimizi maç izlediğimizin farkına vardırması çok hoş bir duyguydu tabi :) Şaka yada komiklik olsun diye söylemiyorum. Gerçekten türk futbolunun diğer liglerle kıyaslanması yapılırsa sınıfta kalmamamız için hiçbir sebep yok. Tek bir faulde horaaa diye hakemin üzerine çullanan futbolcular, taraftar maskesi ile ona buna küfür eden ve sahayı bombardıman olarak kullanan seyirciler ile Süper Lig'e yakışır bir maç izledik :)

İkinci yarıda biraz düzelmeler olsa da genel olarak baktığımızda iki takımında Şampiyonluğu haketmediği bir performans oldu. Özellikle 90'+ yaşanan kavgalar ve seyircilerin galeyanı görülmeye değerdi. Hakemin bu çıkan büyük arbedeye tepkiside 90+'da 4 kırmızı kart göstermesi ile rekor kırmasına yol açtı :)

Kırmızı Kartlar: Emre Aşık, Arda Turan (Galatasaray) Lugano, Semih Şentürk (Fenerbahçe)



5 yorum:

  1. Türk futbuluna yakışmayan görüntüler İzlemekten bir Fenerbahçeli olarak utanç duydum

    YanıtlaSil
  2. berbat bir maçtı. türk futbolunun dünyadaki yeri açısından utanç vericiydi

    YanıtlaSil
  3. gercekten utanç vericiydi.ya bunlar yakışmayan şeyler.gs kazansın istiyodum tabi.neyse bizde bidahaki maçta yeneriz.her zaman ve her yerde ultrAslan.(ultrAslan fun club)

    YanıtlaSil

Yorum yaparken dikkat edilmesi gerekenler;

1. Türkçe yazım ve dilbilgisi kurallarına uyunuz.
2. Hakaret içeren yorumlarda bulunmayınız.
3. Yorumlarınızın konu ile alakalı olmasına çalışınız.
4. Yorumlarınızda yasa dışı hiçbir bağlantı linki vermeyiniz.
5. Yorum Formunu doldurduktan sonra Profil Seç -> ADI/URL bölümünden isminizi yazıp yorum yaparsanız size karşı bir hitap şeklimiz olur.
6. Kurallara uymayan yorumlar silinmektedir...