22 Nis 2009

Kadınlar Yarı Seytandır

Evet arkadaşlar. Konu başlığından da anlaşıldığı gibi, kadınlar yarı şeytandır. Peki neye dayanarak bunu söylüyorum veya neden söylüyorum veyahut neden yarı şeytandır ?
Dünyada İlk insan babamız Hz. Adem ve Annemiz Hz. Havva'dır. Allah ilk yasağı gıdaya koymuştur. Peki neden alkole, domuz etine falan koymamış ilk olarak da gıdaya koymuştur ? Çünkü o zamanlar ağaçlardan meyve yiyerek besleniliyordu. Gıda yasağı derken, bize ait olmayan bir meyveyi yemek haramdır biliyorsunuz. Allah demiş ki Adem babamıza, o ağaçtan yersen eğer zalimlerden olursun. O ağaçtan yeme sakın !
Şeytan cennetten kovulduktan sonra Adem ile Havva'yı kandırmaya çalışmıştır. Yasak edilmiş bir ağaçtan yememesini istenmiştir biliyorsunuz. Şeytan Havva annemize vesvese vererek onu kandırmıştır. O ağaçtan yedirtmeye çalışmıştır ve bunda da başarılı olmuştur. Ve Havva annemizde Adem babamızı kandırmış, ikiside o ağaçtan meyve yemişlerdir. Bu yuzden Şeytan ilk bir kadını kandırdığı için, kadınlar yarı şeytandır denir.
Bunu yazımı kafamdan yazmıyorum elbet. Bu olanlar zaten Kur'an'da yazıyor. Adem babamız Allah'ın emirlerini unutup, şeytana kanmış ve o ağaçtan yemiştir. Allah bana ne demiş diyede hatırlama gayretide sunmamıştır Adem babamız. Ta-ha suresinin 115. Ayetinde şöyle buyuruluyor: "Andolsun, Biz bundan önce Adem'e ahid vermiştik, fakat o, unutuverdi. Biz onda bir kararlılık bulmadık. "
Umarım sizlere faydalı bir yazı sunmuşumdur. İyi okumalar diliyorum...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yaparken dikkat edilmesi gerekenler;

1. Türkçe yazım ve dilbilgisi kurallarına uyunuz.
2. Hakaret içeren yorumlarda bulunmayınız.
3. Yorumlarınızın konu ile alakalı olmasına çalışınız.
4. Yorumlarınızda yasa dışı hiçbir bağlantı linki vermeyiniz.
5. Yorum Formunu doldurduktan sonra Profil Seç -> ADI/URL bölümünden isminizi yazıp yorum yaparsanız size karşı bir hitap şeklimiz olur.
6. Kurallara uymayan yorumlar silinmektedir...