10 Haz 2009

Fábio Alves da Silva Bilica Kimdir ve Resimleri


Geçtiğimiz sezonun Sivasspor adına sağlam performans göstermesinde büyük rol oynayan Fábio Alves da Silva Bilica'nın hayatı hakkında ve resimleriyle ilgili bilgi edinelim.

Fábio Alves da Silva Bilica Kimdir?

14 Ocak 1979'da Brezilya'nın Campina Grande şehrinde dünyaya gelen (Fábio Alves da SilvaBilica) futbola, ülkesi Brezilya'da başladı. Stoper mevkiinde oynayan Bilica 1.87 boyunda ve 80 kilo ağırlığında. Bilica profesyonel kariyerine 1996 yılında Brezilya'nın Bahia takımında başladı. 2 sezon bu takımda forma giyen Brezilyalı oyuncu 1998 yılında İtalya'nın Venezia takımına transfer oldu. Venezia takımında 4 sezon top koşturan Bilica, 75 karşılaşmada forma giydi. Bilica'nın Venezia'dan sonraki durağı bir başka İtalyan ekibi Brescia oldu. Brezilyalı oyuncu Brescia takımında 11 kez sahaya çıkarken bir sonraki yıl Palermo'nun yolunu tuttu.

Bilica, Palermo takımında 12 kez forma giyerken aynı sezon Ancona'ya geçti. Brezilyalı futbolcu Ancona'da 17 maça çıktı. 2004 yılında ülkesine dönen Bilica, Goias takımına giderken kısa bir süre sonra Gremio'da oynamaya başladı. Bilica Gremio' da 24 karşılaşmada forma giydi. 2005-06 sezonunun başında Almanya'nın Köln takımına transfer olan Bilica, 15 kez sahaya çıkarken bir sonraki sezon Fransa ekiplerinden İstre'ye geçti. 41 maçta forma giyerek 1 sezonda İstre'de kaldı. 2007-08 sezonunda Romanya ligi takımlarından Cluj'da oynadıktan sonra Sivasspor'a transfer olan brezilyalı oyuncu 39 kez forma giydi.

1998-2000 yılları arasında 16 kez Brezilya yirmi yaş altı takımında top koşturan Bilica, 2 gol atarken, 2000 Sdney Olimpiyatları'nda da milli takımda forma şansı buldu.

Fábio Alves da Silva Bilica Resimleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yaparken dikkat edilmesi gerekenler;

1. Türkçe yazım ve dilbilgisi kurallarına uyunuz.
2. Hakaret içeren yorumlarda bulunmayınız.
3. Yorumlarınızın konu ile alakalı olmasına çalışınız.
4. Yorumlarınızda yasa dışı hiçbir bağlantı linki vermeyiniz.
5. Yorum Formunu doldurduktan sonra Profil Seç -> ADI/URL bölümünden isminizi yazıp yorum yaparsanız size karşı bir hitap şeklimiz olur.
6. Kurallara uymayan yorumlar silinmektedir...