9 Haz 2009

Kaka Real Madrid'e Transfer Oldu.

Kaka Real Madrid Transferi

08 Haziran 2009 tarihiyle açılmış olan Transfer döneminde nihayet güzel haberler görmeye başladık. Zaten futbolun benim için en güzel yanıda yapılan transferler :) İşte ilk bombayı patlatan takım ve oyuncu...

Real Madrid 2-3 yıldır hakkında konuşulduğu Kaka Leite'i transfer etmeyi başardı. Futbol gündeminin bir anda konuşulan konusu olan bu transferin detayları şöyle:

Real Madrid ve Milan kulüpleri internet sitelerinde yayınladıkları resmi kulüp bildirileriyle Kaka'nın transferini duyururken, 27 yaşındaki Brezilyalı futbolcunun İspanyol kulübüyle 6 yıllık sözleşme imzaladığı belirtildi.

İspanyol basını Kaka'nın transferi için Milan'a ödenen bonservis bedeli ve futbolcunun menajerine ödenen komisyonun toplamının 67.2 milyon Avro olduğunu, Kaka'ya da sezon başına net 9 milyon Avro ödeneceğini yazdı.

Son olarak Kaka'nın transfer olması ile ilgili yapılan röportajda:

Bu arada, Brezilya'da basın toplantısı düzenleyen Kaka, dünyada büyük bir ekonomik kriz yaşandığını ve birçok futbol kulübünde olduğu gibi Milan'da da ekonomik sorun olduğunu söyleyerek, ''Milan'a yardım etmenin en iyi yolu Real'in teklifini kabul etmekti'' dedi. Brezilyalı futbolcu, Real Madrid dışında başka bir takım için Milan'dan ayrılamayacağını vurgulayıp, ''Real Madrid benim için yeni bir meydan okuma. Bu formayla birçok kupa kazanmak istiyorum'' şeklinde konuştu.

Şunu unutmayalım ki, takımında birçok yıldızı olan birşeyleri kazanmıyor. Sadece takım olmayı başaran kulüpler başarı alıyor. Ama Kaka'nın kalitesi de tartışılmaz hani :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yaparken dikkat edilmesi gerekenler;

1. Türkçe yazım ve dilbilgisi kurallarına uyunuz.
2. Hakaret içeren yorumlarda bulunmayınız.
3. Yorumlarınızın konu ile alakalı olmasına çalışınız.
4. Yorumlarınızda yasa dışı hiçbir bağlantı linki vermeyiniz.
5. Yorum Formunu doldurduktan sonra Profil Seç -> ADI/URL bölümünden isminizi yazıp yorum yaparsanız size karşı bir hitap şeklimiz olur.
6. Kurallara uymayan yorumlar silinmektedir...