18 Haz 2009

Lida Hakkında Merak Edilenler - Lida Nedir ?

Lida Nedir?
Lida tamamen doğal bir üründen Çinin Yunnan eyaletinde yüzyıllardır yetişen inanılmaz bitkilerin ekstrelenmesi ile oluşturulur.10 kilodan fazlası olan insanlar için tavsieye edilir.Kullanılırken diyet yapılması tavsiye edilmez.Çinde asırlardır yemeklerde ve tedavilerde kullanılan bu bitkiler çok faydalı bir etkiye sahiptir.

Dinç kalmak isteyenlerin kullakları etkilibir üründür. Lida şu ortamda Amerika ve Uzakdoğu zayıflama ve zinde kalma preperatlar arasında en çok kullanılan doğal bitkisel besin ürünlerinin arasında yer almaktadır.

Lida , şu an uzakdoğu ve Amerika’da zayıflama preperatları arasında en çok satan bitkisel besin takviyelerinden biridir.

Lida bir ilaç değil, Doğal bir üründür.

Lida Toplamda 9 bitki ekstresi içeren % 100 doğal bir besin takviyesidir. İştah kesici ve tok tutan, hareketsizlik ve aşırı gıda tüketimi sonucu vücutta oluşan yağ stoklanmasının yakılmasını sağlayan oldukça güvenli bir üründür.

İçeriğinde kesinlikle kimyasal herhangi bir bileşim bulunmamaktadır !

Lida ne kadar kullanılmalıdır?

Lida’yı üretenler kullanmak isteyenlerin 4 ayda 3 kutu bitirmelerini öneriyor. İlk 2 kutuyu günde bir tane yutacak şekilde ve kalan son kutuyu da iki günde bir tane yutacak şekilde kullanmalarını öneriyor. Bu şekilde verilen kilonun daha kalıcı olması ve ilacın yavaş yavaş, bünyeye zarar vermeden kesilmesi sağlanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yaparken dikkat edilmesi gerekenler;

1. Türkçe yazım ve dilbilgisi kurallarına uyunuz.
2. Hakaret içeren yorumlarda bulunmayınız.
3. Yorumlarınızın konu ile alakalı olmasına çalışınız.
4. Yorumlarınızda yasa dışı hiçbir bağlantı linki vermeyiniz.
5. Yorum Formunu doldurduktan sonra Profil Seç -> ADI/URL bölümünden isminizi yazıp yorum yaparsanız size karşı bir hitap şeklimiz olur.
6. Kurallara uymayan yorumlar silinmektedir...