9 Haz 2009

Limewire Dosya Paylasım Programı

Dosya paylaşım programı denince ilk akla gelen program limewiredir. doğru kullanıldığı zaman çok işe yarayan bir program. Rakiplerinden ayıran en önemli artısı ise özellikle ses dosyalarını bulabilmedeki başarısı. limewire indirip kurduktan sonra programa aradığınız şarkı ismini yazıp arama yaptığınızda karşınıza boyut, kullanım izni, vs tüm özellikleriyle listelenen dosyaların arasından istediğinizi seçip indirirken şarkının bir kısmını dinleyebiliyor ve bu sayede istediğiniz kalitede değilse veya aradığınız şarkı değilse indirmekten vazgeçebiliyorsunuz.

Her paylaşım programı gibi limewire de sahte dosyalardan dolayı biraz tehlike arz ediyor. Siz de programı kullanırken aradığınız ve bulduğunuz dosyaları indirmeden önce boyutuna bakıp eğer 1 mb altında ise indirmemelisiniz. Zira dosya adının aradığınız şarkı olması fakat içeriğinin virüs olması muhtemel. Ayrıca son sürümüyle yanlışlıkla da olsa indirmeye kalkarsanız bile programın güvenlik önlemi sayesinde size uyarı verip indirmenizi engelliyor. Ayrıca programı kullanırken bir antivirüs programıyla kullanırsanız tehlikeyi en aza indirirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yaparken dikkat edilmesi gerekenler;

1. Türkçe yazım ve dilbilgisi kurallarına uyunuz.
2. Hakaret içeren yorumlarda bulunmayınız.
3. Yorumlarınızın konu ile alakalı olmasına çalışınız.
4. Yorumlarınızda yasa dışı hiçbir bağlantı linki vermeyiniz.
5. Yorum Formunu doldurduktan sonra Profil Seç -> ADI/URL bölümünden isminizi yazıp yorum yaparsanız size karşı bir hitap şeklimiz olur.
6. Kurallara uymayan yorumlar silinmektedir...