28 Tem 2009

DüşünGeç 1. Yaşını Kutluyor !

DüşünGeç'i 2008 Temmuz ayının ilk haftasında kurmuştum fakat alan adını 28 Temmuz'da aldığım için doğum gününü ona göre kurguladım.

İşte o günlerden bugünlere gelebilmek için uzun ve zorlu bir blog serüveni geçirmek zorunda kaldık. Acı tatlı birçok duygunun paylaşıldığı, yeri geldiği zaman bilgi ve tecrübelerin aktarıldığı bir blog olan DüşünGeç bugün 1. yaşını doldurmaktadır.

Daha önce ilk olarak 1. ayını kutladığımız şu yazıda 1. yılının da doldurulmasını temenni etmiştik. Sonunda o günü de gördük ve kazasız belasız girebildik 1. yaşımıza...

Topluluk blogu olarak başladığımız bu yolda, hala aynı düşünceyi taşıyan bir blog olarak karşınızdayız. Tabi önceden daha bir aktiftik yazar konusunda fakat gelişen teknoloji sayesinde herker bir yerlere dağıldı :) Bu yüzden sayımızda azınlığa indi. Ama yine de DüşünGeç'te emeği geçen yazar sayısı 2 - 3 elin parmaklarını geçmiştir. Sonuçta toplam 760 küsür yazı eklemişiz buraya ve bunu 365 güne sığdırmak tek kişinin harcı olamaz değil mi :)

Aslında bu özel gün için özel bir yarışma ve özel bir ödül vermeyi planlamıştım. Ama ne yazık ki, şuan ki maddi durumum buna el vermedi. Bir süre sonra bu yarışmayı yapacağım ama bunu yaş günü kutlamasında gerçekleştirmek daha keyifli olacaktı. Paranın gözü kör olsun biz napalım :)

Olsun, birkaç ay sonrada olsa bu yarışmayı düzenleyeceğim. Ve daha birçok yarışma ve hediye dağıtımı yapacağım. Öyle yerel seçime hazırlık gibi bir nutuk çektiğimi sanmayın. İlerde bu dediklerimi harfiyen gerçekleştireceğim :)

Ama şimdilik herkese birer dilim Tiramisu ikram edebiliyoruz. Afiyet şeker bal olsun.

1000. yazımızda ve daha sonra 2. yaş kutlamasında tekrar görüşmek üzre, kendinize çok iyi bakın. Bizi takip etmeye de devam edin ;)

DüşünGeç Ailesi

10 yorum:

  1. Ferhat Yalçınkaya28 Temmuz 2009 20:26

    Daha nice senelere inşallah tebrikler :)

    YanıtlaSil
  2. Tabuhan, tebrik ederim. Daha nice senelerle beraber olma dileğiyle...

    YanıtlaSil
  3. Hadi bakalım daha nice bloglamalara!..

    YanıtlaSil
  4. Nice seneleri görürsünüz umarım.

    YanıtlaSil
  5. Nice düşüngeçli senelere inş...

    YanıtlaSil
  6. 1.yılınız kutlu olsun hocam umarım herşey dilediğince olur takip etmeye çalışacağım blogunuzu :)

    YanıtlaSil
  7. @Sinan, teşekkür ederim iyi dileklerin için. Bende senin siteni hatırlıyorum. Sanırım R10'da yazar arıyordun öyle değil mi? Yoksa yanılıyormuyum...

    YanıtlaSil
  8. Daha uzun ömürler nasip olur inş.

    YanıtlaSil
  9. Nice senelere inşallah ;) İyi bloglamalar

    YanıtlaSil

Yorum yaparken dikkat edilmesi gerekenler;

1. Türkçe yazım ve dilbilgisi kurallarına uyunuz.
2. Hakaret içeren yorumlarda bulunmayınız.
3. Yorumlarınızın konu ile alakalı olmasına çalışınız.
4. Yorumlarınızda yasa dışı hiçbir bağlantı linki vermeyiniz.
5. Yorum Formunu doldurduktan sonra Profil Seç -> ADI/URL bölümünden isminizi yazıp yorum yaparsanız size karşı bir hitap şeklimiz olur.
6. Kurallara uymayan yorumlar silinmektedir...