9 Tem 2009

Kurtlar Vadisi Pusu Artık Star'da

KVP hastaları için müjdelerim var. KVP artık Star'da yayımlanacak. Okuduğum haberi aynen sizlere iletiyim;

"İki kişinin bildiği sır değildir" gibi beylik replikleri televizyon dünyasına kazandıran, gerek senaryosu gerekse oyuncularıyla milyonlarca hayran kitlesine sahip olan "Kurtlar Vadisi" dizisi, yeni sezonda Star TV'de ekrana gelecek. Başta Necati Şaşmaz'ın canlandırdığı Polat Alemdar karakteri olmak üzere Memati'si ve Abdülhey'iyle "Kurtlar Vadisi Pusu"nun yeni maceralarının çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak. Dizi, televizyon izleyicisinin alıştığı perşembe akşamları ekrana gelecek.

Bir süredir yeni sezonda hangi kanalda yayınlanacağı merak edilen "Kurtlar Vadisi Pusu"nun Star TV'ye transfer olması TV dünyasında da yankı uyandırdı. Dizinin yapımcı şirketi Pana Film, dizinin bölüm başına ne kadar ücret aldığı konusunda ise bir açıklama yapmadı.

Ancak KVP'ciler için kanal fark etmeyecektir. Çünkü onlar için dizi izlenilsin yeter. Star çok iyi bir şekilde ilerliyor. Salı günleri Şampiyonlar Ligi maçları, Perşembe akşamları KVP verilecek. Bence 2009'un en çok hit kazanan TV Kanalı Star olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yaparken dikkat edilmesi gerekenler;

1. Türkçe yazım ve dilbilgisi kurallarına uyunuz.
2. Hakaret içeren yorumlarda bulunmayınız.
3. Yorumlarınızın konu ile alakalı olmasına çalışınız.
4. Yorumlarınızda yasa dışı hiçbir bağlantı linki vermeyiniz.
5. Yorum Formunu doldurduktan sonra Profil Seç -> ADI/URL bölümünden isminizi yazıp yorum yaparsanız size karşı bir hitap şeklimiz olur.
6. Kurallara uymayan yorumlar silinmektedir...