2 Tem 2009

Yoostar ile Film Yıldızı Olmaya Ne Dersiniz ?

Teknoloji artık sizi beyaz perdeye çağırıyor. Yoostar ile beğendiğiniz filmlerin başrol oyuncularını canlandırmanız artık hiçte zor değil. Bunu gerçekleştirmenin yolu ise:

Bir sinema filminde oynamak 7'den 70'e herkesin hayalidir. Yoostar sayesinde bu hayallerinizi sanal bir ortamda gerçekleştirme fırsatı çok yakında mümkün hale gelecek. Yoostar Group Entertainment, Guitar Hero'nun sinema versiyonu olarak isimlendirilmiş yapımlarının Amerika'da 30 Ağustos 2009'da 170 dolarlık bir ücretle satışa sunacağını açıkladı.

Özel bir paket olarak satışa çıkarılacak olan Yoostar kutusunda bir tane yüksek çözünürlüklü kamera (Mikrofon dahil), bir tane yeşil ekran ve Yoostar yazılımı ile uzaktan kumandası bulunmaktadır.

Kullanıcılar için Yoostar kamerası sayesinde, paket içerisinde bulunan "The Terminator" , "Rocky Balboa" , "Sunset Boulevard" tarzı sinema filmlerinin çeşitli sahnelerinde rol alabilecekler. Ayrıca yeni vizyona girecek olan filmlerin sahnelerini indirmek için gerekli olan güncellemeleri de Yoostar paketinde bulunan ek özelliklerindendir.

Bu cihazın Asya ve Avrupa'da piyasaya çıkıp çıkmayacağı ise şuan bilinmiyor.

Peki bu ürün piyasaya çıksaydı ve alabilme imkanınız olsaydı; Siz hangi filmin sahnesi ve hangi aktör ile beraber rol almak isterdiniz?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yaparken dikkat edilmesi gerekenler;

1. Türkçe yazım ve dilbilgisi kurallarına uyunuz.
2. Hakaret içeren yorumlarda bulunmayınız.
3. Yorumlarınızın konu ile alakalı olmasına çalışınız.
4. Yorumlarınızda yasa dışı hiçbir bağlantı linki vermeyiniz.
5. Yorum Formunu doldurduktan sonra Profil Seç -> ADI/URL bölümünden isminizi yazıp yorum yaparsanız size karşı bir hitap şeklimiz olur.
6. Kurallara uymayan yorumlar silinmektedir...