12 Ağu 2009

Beslenme Ve Saglıklı Yasam Önerileri

Geni değişmiş gıdalar, bilinçsizce kullanılan kimyasal ilaçlar, yapay raf ürünleri, hareketsiz yaşam ve daha birçok sebep hücrelerimizin yapısını bozuyor.Çok yabancı değiliz aslında sık sık birilerinin "hasta" haberini almaya. İşte kimimiz de yavaş yavaş hastalanıyoruz aslında farkında olmadan.Belki hormonlarımızın işleyişi belki de psikolojimiz içten içten bozuluyor, sonunda metabolizma alt üst oluyor. Yavaş yavaş kilo alıyoruz ve tekar eski halimize dönmekte zorluk çekiyoruz.Sağda solda gördüğümüz zayıflama ve diyet ürünlerinden medet umuyoruz ama yaşam tarzımızı hiç irdelemiyoruz.Daha bilinçli kişiler olmayı aklımıza bile getirmiyoruz.Şişmanladım kilo aldım ama neden demiyoruz? Sizce biraz özeleştri yapmanın vakti gelmedi mi?

Eğer buna karar verirseniz rejimde.com'u ziyaret etmeniz sizin için yol gösterici olacaktır.Çünkü rejimde sadece bir rejim sitesi değil. Sitede sağlıklı zayıflama, beslenme, güzellik ve egzersizler, bel, göbek eritme, kalça, bacak, basen eritme hareketleri ile ilgili içerikler, videolar yer alıyor. Rejimde.com da beslenme ve diyet, güzellik uzmanları, spor egzersiz uzmanları,doktorlar ve makaleleri ile aynı zamanda da beslenme, spor merkezleri, güzellik, sağlık merkezleri de kayıtlı.Kısacası rejimde.com sağlıklı yaşam, sağlıklı zayıflama kilo koruma ve kilo alma konularında oldukça geniş ve kapsamlı ve farklı bir site.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yaparken dikkat edilmesi gerekenler;

1. Türkçe yazım ve dilbilgisi kurallarına uyunuz.
2. Hakaret içeren yorumlarda bulunmayınız.
3. Yorumlarınızın konu ile alakalı olmasına çalışınız.
4. Yorumlarınızda yasa dışı hiçbir bağlantı linki vermeyiniz.
5. Yorum Formunu doldurduktan sonra Profil Seç -> ADI/URL bölümünden isminizi yazıp yorum yaparsanız size karşı bir hitap şeklimiz olur.
6. Kurallara uymayan yorumlar silinmektedir...