10 Ağu 2009

Evden eve nakliyat hizmetlerinde sigorta kapsamı

Evrensel çapta son elli yıl içersinde özellikle hizmet sektörü alanlarında büyük müşteri hakları üzerinde gelişmeler yaşanmıştır ve hali hazırda da yaşanmaktadır. Bu hizmet sektörünü alanında ki gelişmeleri n en büyüğü ise sigortacılık alanındadır. Çünkü son elli yıla baktığımızda artık sigortacılık neredeyse devlet tekelinde çıkmış ve özel sektörün tekeline geçmiştir. Bu da sigortacılık sektörünün ne kadar fazla geliştiğinin en büyük göstergesi. Tabi ki de sigortacılık sektörünün gelişmesinde ki en büyük katkılarından birisi de hiç kuşku yok ki bankacılık sektörüdür.

Hizmet sektörü sigortacılık sektöründeki gelişmelere sessiz kalmayarak birçok alanında sigortacılık sektöründen yardım almıştır. Son yıllarda da bu aldığı yardımların en büyüğünü evden eve nakliyat hizmeti sektörü ile almaktadır. Çünkü artık insanlar evden eve nakliyat hizmeti alırken eşyalarının zarar görmemesin, zarar gördüğü takdirde de maddi zararının karşılanmasını bekliyorlar.

Bu sebeple ankara nakliyat hizmeti veren firmalar artık neredeyse bütün evden eve nakliyat hizmetlerini verirken müşterilerinin eşyalarını sigortalatıyorlar. Bu durumda insanların evden eve nakliyat hizmeti alırken korku duymalarına hiç mi hiç gerek kalmıyor.

Bu konuda bir tek firma öneriyorum adı horoz evden eve nakliyat firmasıdır. Firma 30 yıllık geçmişi ve tecrübeli personelleri ile hizmet vermektedir.

Horoz evden eve nakliyat firması ise en iyi şekilde bütün verdiği evden eve nakliyat hizmetlerini sigorta kapsamında tutmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yaparken dikkat edilmesi gerekenler;

1. Türkçe yazım ve dilbilgisi kurallarına uyunuz.
2. Hakaret içeren yorumlarda bulunmayınız.
3. Yorumlarınızın konu ile alakalı olmasına çalışınız.
4. Yorumlarınızda yasa dışı hiçbir bağlantı linki vermeyiniz.
5. Yorum Formunu doldurduktan sonra Profil Seç -> ADI/URL bölümünden isminizi yazıp yorum yaparsanız size karşı bir hitap şeklimiz olur.
6. Kurallara uymayan yorumlar silinmektedir...