22 Kas 2009

Gerçek Uzaylı (UFO) Videoları - UFO Arşivi

ufo videoları

Son zamanlarda gündemden iyice düşen UFO haberleri sebebiyle pek çok kişi, uzaylılara olan inancını kaybetmek üzere :) Bunu canlandırmak için geçmişte kayda alınan ufo videolarını arşiv niteliğinde paylaşalım dedik.

Yalnız baştan belirteyim; videolar Youtube'dan alınmıştır. Bu yüzden DNS ayarlarınızı yapıp ondan sonra izleyebilirsiniz.

İlk videomuzda, yabancı bir arkadaş gece karanlığında tuhaf bir ışık süzmesi görüyor ve bunu hemen kayda alıyor. Işığın sürekli seyir halinde olması ve çok parlak olması ilk dikkat çeken noktalar...



İkinci videomuzu gururla sunarız :) Çünkü %100 yerli malı bir çekim ile karşı karşıyayız. Dünya gündemine bomba gibi düşmüş olan Kumburgaz UFO videosu, şuana dek kayda alınmış olan en gerçekçi UFO videosu olma özelliğine sahip. Yani pek çok araştırmacı kuruluş, videodaki cismin bilinen hiçbir şeye benzemediğini belirtti. Bu demek oluyor ki, karşımızda dünyanın en gerçek ve en uzun çekilmiş olan UFO videosu duruyor. Bununla ilgili bir paylaşımı daha önce yapmıştım (İstanbul'da çekilen ufo videoları), fakat bu sefer 2 partlık uzun bir video paylaşıyorum.

Kumburgaz UFO 1. Part:



Kumburgaz UFO 2. Part:



Sonuncu videomuzda da, iddialara göre yeryüzüne düşen, kaza yapan uzay gemilerinden çıkarılan uzaylıların otopsi ve çeşitli görüntülerinden oluşan bir slay şov sergileniyor.

3 yorum:

  1. Ya Ufo die bişey varmıki. =D

    YanıtlaSil
  2. gerçeğe inan piskopat11 Nisan 2010 15:19

    bence gerçekten var sanırım

    YanıtlaSil
  3. bu koskoca evrende yalnız olduğumuza hala inanan varmı aceba.??

    YanıtlaSil

Yorum yaparken dikkat edilmesi gerekenler;

1. Türkçe yazım ve dilbilgisi kurallarına uyunuz.
2. Hakaret içeren yorumlarda bulunmayınız.
3. Yorumlarınızın konu ile alakalı olmasına çalışınız.
4. Yorumlarınızda yasa dışı hiçbir bağlantı linki vermeyiniz.
5. Yorum Formunu doldurduktan sonra Profil Seç -> ADI/URL bölümünden isminizi yazıp yorum yaparsanız size karşı bir hitap şeklimiz olur.
6. Kurallara uymayan yorumlar silinmektedir...