22 Tem 2008

Kara Şövalye Filminin Fragman Videosu

Bu aralar gündem de olan Kara Şövalye'nin Örümcek Adam'ı solladı dedikoduları benide etkisi altına almış durumda :) Dedim bir bakim neyin nesiymiş bu Kara Şövalye...

Meğersem Batman Filmlerinin Son serisi "Kara Şövalye" imiş. Örümcek Adam'ı sollamasının sebebi ise 155.5 Milyon Dolarla en iyi haftasonu açılışı yaparak Rekor kırmasıymış.

Filmin konusu

Batman, Teğmen Jim Gordon ve Bölge Savcısı Harvey Dent’in yardımlarıyla, şehir sokaklarını sarmış olan suç örgütlerinden geriye kalanları temizlemeye girişir. Bu ortaklığın etkili olduğu açıktır, ama ekip kısa süre sonra kendilerini, Joker olarak bilinen ve Gotham şehri sakinlerini daha önce de dehşete boğmuş olan suç dehasının yarattığı karmaşanın ortasında bulurlar.

"Kara Şövalye" İngiltere'de bugün gösterime girecek.

Filmin Fragmanını izledim. Görsel efektler muhteşemdi ve yeni yüzler gördüm Filmde. Bu da artı bir özellik demek. Gerçekten kaliteli bir yapım olmuş gibi gözüküyor.

Fragmanı izlemek için Tıklayın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yaparken dikkat edilmesi gerekenler;

1. Türkçe yazım ve dilbilgisi kurallarına uyunuz.
2. Hakaret içeren yorumlarda bulunmayınız.
3. Yorumlarınızın konu ile alakalı olmasına çalışınız.
4. Yorumlarınızda yasa dışı hiçbir bağlantı linki vermeyiniz.
5. Yorum Formunu doldurduktan sonra Profil Seç -> ADI/URL bölümünden isminizi yazıp yorum yaparsanız size karşı bir hitap şeklimiz olur.
6. Kurallara uymayan yorumlar silinmektedir...