21 Eki 2008

Fenerbahçe 2 - 5 Arsenal Maçının Rezilligi


İnanın çocuklar, inanın inanın.! Pardon pardon; Utanın çocuklar, utanın utanın.!

Keşke maç Ulusal bir kanalda naklen yayınlanmasaydı da, bizde bu rezalete tanıklık etmeseydik dedirten bir 90 dakika +4 yaşattı bize Sarı Kanarya...

Baştan sona utanç verici bir tablo olan bu maç, Aziz Yıldırım'ın At Gözlüğünü umarım sonunda kaldırmıştır. Sap bir şekilde etrafa bakan bir Teknik Direktör ve aldığı parayı, yok yok parayı da geçtim; Giydiği formayı haketmeyen bir futbolcu istemiyoruz. Taraftar için en azından sezon başından beri yaptığınız ayıpların bir telafisi olması açısından, bazı kimselerin görevine son verilmesi gerekiyor.

Sahada kendinden emin ve futbolcularına destek veren bir Teknik patron beklerdim ben. Zaten bunu yeterince karşılayan bir Teknik adamı (Zico) kaybettiniz. Onun yerine Alzheimer hastası bir Dedeyi getirmek ne kadar mantıklı bir yaklaşım orası tartışılır.

Bakalım bu akşam ki utanç belgesinin hesabını kim verecek ?

Hadi bunu da geçelim, ya Deplasmanda oynayacağımız maçın durumu ne olacak ? Beşiktaş'ın o hazin sonuna benzemiyelim sakın ?

1 yorum:

Yorum yaparken dikkat edilmesi gerekenler;

1. Türkçe yazım ve dilbilgisi kurallarına uyunuz.
2. Hakaret içeren yorumlarda bulunmayınız.
3. Yorumlarınızın konu ile alakalı olmasına çalışınız.
4. Yorumlarınızda yasa dışı hiçbir bağlantı linki vermeyiniz.
5. Yorum Formunu doldurduktan sonra Profil Seç -> ADI/URL bölümünden isminizi yazıp yorum yaparsanız size karşı bir hitap şeklimiz olur.
6. Kurallara uymayan yorumlar silinmektedir...