7 Nis 2009

Helikopter Kazasının Nedeni

Son Zamanlarda Türkiyeyi Sarsan Büyük Acı; Muhsin Yazıcıoğlunun Helikopter Kazasının Nedenleri

Ulaştırma Bakanlığı; BBP Lideri Muhsin Yazıcıoğluyla Birlikte 5 Kişinin hayatını Kaybettiği Helikopter Kazasının Ön Raporunu Hazırlamış işte raporlardan bazı notlar:
Yapılan İncelemede kaza bölgesini uçuşa elverişli olmadığı söyleniyor ve orijinal bağlantı yerinde olduğu belirlenen ELT cihazının antenin çarpmanın tesiriyle kırılarak koptuğunun tespit edilmiş.

“Yapılan incelemelerde kaza bölgesi hava koşullarının görerek uçuşa elverişli olmadığı, görüş mesafesinin 2 kilometrenin altında 350-400 metre bulunduğu, bulut alt tavanının 450 metreden düşük olduğu, havanın 8/7 oranında yoğun bulut tabakasıyla kaplı olduğu tespit edilmiştir. Pilotun yalnızca Kahramanmaraş meydanına ait meteoroloji bilgilerini aldığı ses kayıtlarından tespit edilmiştir. Ancak uçuş rotasına ait ayrıntılı meteoroloji raporlarını aldığına dair herhangi bir kayda rastlanmamıştır.
Bu Raporda Açıkca Helikopterin Hava Koşullarına Dayalı Olarak Düştüğü Söyleniyor Ama Son günlerdede Haberlerde Duyduğumuza Göre; Helikopter Kazası Süikastmı ? Soruları Ortalıkta. Acaba gerçek Ne ?
Biraz Geç Oldu Ama hayatını kaybedenlere Düşüngeç ekibi Olarak ALLAH`tan Rahmet Dileriz.

1 yorum:

  1. Amin.. Umarım gerçekler ortaya çıkar sıcağı sıcağına.

    YanıtlaSil

Yorum yaparken dikkat edilmesi gerekenler;

1. Türkçe yazım ve dilbilgisi kurallarına uyunuz.
2. Hakaret içeren yorumlarda bulunmayınız.
3. Yorumlarınızın konu ile alakalı olmasına çalışınız.
4. Yorumlarınızda yasa dışı hiçbir bağlantı linki vermeyiniz.
5. Yorum Formunu doldurduktan sonra Profil Seç -> ADI/URL bölümünden isminizi yazıp yorum yaparsanız size karşı bir hitap şeklimiz olur.
6. Kurallara uymayan yorumlar silinmektedir...