14 Haz 2009

Bilgisayar ve internet Kullanımında Dikkat Edilmesi Gerekenler

Ülkemizde milyonlarca internet kullanıcıları var ve bu internet kullanıcılarını oyuna getirmek isteye binlerce kişi var.

İnternet bir sanal âlemdir, insanlar kendi oluşturdukları bir dünyanın içerisinde vakit geçirirler bazılarına göre saçma, sapan bir şeydir internet bazılarına göre çok güzeldir ve bazılarına göre de sadece eğlencedir. Sanal âlemde her türlüsü vardır örneğin; karşımızdaki ile sohbet ederken ne kadar doğru söylendiğini bilemeyiz ve bu doğrultuda her zaman dikkatli ve temkinli olmalıyız.

Bilgisayarınızda kesinlikle bir orijinal virüs programı olması lazım eğer bilgisayarınıza virüs programı yüklemezseniz, siz farkında olmada bilgisayarınız aniden çökebilir. Çünkü bilgisayarınızda virüs programı olmadığından herhangi bir siteye girdiğinizde virüs bulaşabilir ve bilgisayarınızı ele geçirebilir bu doğrultuda da bilgisayarınız çökebilir ? bu yüzden bilgisayarınızda virüs programı güvenliğiniz için olması lazım.

İnternet kullanıcılarının geneli program indirmeyi sever ama birçoğu da program indirme sevdasına bilgisayarını bozabilir çünkü güvensiz bir siteden program indirdiğinizde bilgisayarınıza virüs girebilir veya bozulabilir ve bu yüzden program indireceğiniz siteyi doğru seçmelisiniz.

MSN Hack etmek istermisiniz?
- Evet
- Tıklayın o zaman
Hayır, sakına tıklamayın çünkü internette kesinlikle herhangi bir msn hack programı yoktur. Hadi onu geçelim msn hack diye bir şey yoktur. Ama bazılarımız bilmediğinden bu oyuna gelir ve sonunda pişman olur. O yüzden bu tür şeylere aldanmayın.

1 yorum:

  1. Çok doğru bilgiler vermişsin Ümit tebrikler. Fakat burada aydınlatılması gereken biryer var. Msn hack diye birşey vardır. Ama o bildiğiniz gibi, şu programı yükleyip msn adresini yazın, anında şifreleri gelecektir tarzında değildir. Birde %100 msn hackleme diye forumlarda konu açan çocuklar var. Bu kişilerin paylaştığı programlar tamamen sizin sisteminize zarar verme amaçlıdır.

    Sakın düşmeyin bu hataya ;)

    YanıtlaSil

Yorum yaparken dikkat edilmesi gerekenler;

1. Türkçe yazım ve dilbilgisi kurallarına uyunuz.
2. Hakaret içeren yorumlarda bulunmayınız.
3. Yorumlarınızın konu ile alakalı olmasına çalışınız.
4. Yorumlarınızda yasa dışı hiçbir bağlantı linki vermeyiniz.
5. Yorum Formunu doldurduktan sonra Profil Seç -> ADI/URL bölümünden isminizi yazıp yorum yaparsanız size karşı bir hitap şeklimiz olur.
6. Kurallara uymayan yorumlar silinmektedir...