28 Haz 2009

Maykıl Ceksın Gitti Ama ?

Her ne kadar yaşam tarzını beğenmesem de, o bir idol ve bunu ister istemez kabullenmek zorundayım. Biliyorsunuz ki, Michael Jakson'ın "Thriller" albümü dünyada resmi olarak tam tamına 104 milyon satış yaptı ve daha bu rekorun üstüne çıkabilen olmadı.

Ama gelin görün ki, yok ölümüne yol açan asıl sebep neydi? Sıradan bir kalp krizi değilde cinayet mi? gibi saçma konular tartışma arenalarında müzik adına birşey bildiklerini iddia eden kişilerle dolup taşıyor.

Kimi müslüman olarak mı öldü derdinde, kimi kullandığı ağır ilaçlarla öldüğü teorisi derdinde, kimi ise Maykıl Ceksın'ın (Siz Michael Jakson diye okuyabilirsiniz) müthiş bir yıldız olduğu derdinde...

Yani herkes birşeylerin peşinde, ama esas olan şey; İnsanoğlu elindekinin kıymetini kaybedince anlıyor.

Önceleri basın; yaptığı hal ve hareketler yüzünden Maykıl Ceksın'ı yerden yere vurdu. Şimdi ise baş tacı olarak görüyorlar... Kimisi pişmanlık kimisi ise hata diyebilir. Bana göre riyakarlıktan (ikiyüzlülük) başka birşey değil bu!

Bu kadar popüler olmak bana göre bir ödül değil, ancak bir ceza olur insana ve Maykıl Ceksın'da bu cezayı yeterince ödedi. Allah'tan rahmet diliyorum. Müslüman olsada olmasada!

3 yorum:

  1. maykıl ceksıl nasıl öldü o benim en sevdiğim sanatçıydı

    YanıtlaSil
  2. allah kim öldürfujghd

    YanıtlaSil
  3. bu adam çok iyi dans ederdi küçükken hep izlerdim. müzği de çok iyidir

    YanıtlaSil

Yorum yaparken dikkat edilmesi gerekenler;

1. Türkçe yazım ve dilbilgisi kurallarına uyunuz.
2. Hakaret içeren yorumlarda bulunmayınız.
3. Yorumlarınızın konu ile alakalı olmasına çalışınız.
4. Yorumlarınızda yasa dışı hiçbir bağlantı linki vermeyiniz.
5. Yorum Formunu doldurduktan sonra Profil Seç -> ADI/URL bölümünden isminizi yazıp yorum yaparsanız size karşı bir hitap şeklimiz olur.
6. Kurallara uymayan yorumlar silinmektedir...