28 Haz 2009

Casus Yazılım Firması - Telefon Dinleme

Son dönemlerde Pop-up ve Splash reklam veren firmaların aldığı reklamlar üzerinde konuşalım isterseniz. Önceleri kesenin ağzını oldukça açan ve yayıncılarına maksimum kazanç sağlayan bu tür firmalar son zamanlarda git gide sıkıntı çekmeye başladı.

Bunun nedeni ise 2-3 ay kadar önce Vodafone'un bu firmalardan sponsorluğunu çekmesiydi. Hâl böyle olunca firmalarda yayıncılara verdiği kazancı yarı yarıya düşürmek zorunda kaldı. Çünkü en çok kazanç kontör reklamlarından geliyordu. Sponsorluk bitince de, bütün piyasa bir anda çöktü.

Şimdi bunun yerine az da olsa bir iki kontör reklamı ve bunun yanında şu sıralar çok moda olan ve reklamlarını her yerde görmeye alışık olduğumuz telefon dinleme servisi veren yeni bir sistem mevcut. Casus dinleme sloganıyla satış yapan bu sistemde evli kadın yada erkeklerin kendilerini aldattığından şüphelenen eşlerini takip edebiliyor yada kötü alışkanlıkları olduğunu düşündüğü çocuklarının neler yaptığı öğrenebiliyor.

Temel olarak sistem bu şekilde işliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yaparken dikkat edilmesi gerekenler;

1. Türkçe yazım ve dilbilgisi kurallarına uyunuz.
2. Hakaret içeren yorumlarda bulunmayınız.
3. Yorumlarınızın konu ile alakalı olmasına çalışınız.
4. Yorumlarınızda yasa dışı hiçbir bağlantı linki vermeyiniz.
5. Yorum Formunu doldurduktan sonra Profil Seç -> ADI/URL bölümünden isminizi yazıp yorum yaparsanız size karşı bir hitap şeklimiz olur.
6. Kurallara uymayan yorumlar silinmektedir...