11 Haz 2009

ÖSS Kalksın Diyenler El Kaldırsın !

Son 1 haftadır süregelen bu protestoyu hepiniz duymuşsunuzdur. İstanbul'un Kadıköy ilçesinde tanık olduğum bu protesto ile birşeyler karalama ihtiyacı hissettim yine :)

ÖSS sınavına 2 sefer girip ve 2 seferde de hazırlıksız giren bir ÖSS mağduru olarak pek birşey söyleme hakkım yok aslında :) Fakat öğrencilerin gelecekleri hakkında atılan en önemli adımda, böyle bir sistemin uygulanması bana pek doğru gelmiyor. Bunun yanısıra birkaç puan ile istediği üniversiteyi kaçırma gibi ruhsal çöküntü yaratan durumlarda var. Ya da puanının yettiği bölümlere kayıt olmak ve istemediğin halde o bölümü okumak gibi...

Bu sebepten ötürü bana göre "ÖSS Kalksın" kardeşim.

Zaten 3 gün önce yan menüye eklediğim anket sonuçlarıda ÖSS'nin kaldırılması yönünde sonuçlar veriyor. Ne dersiniz, acaba üst düzey yöneticiler bu sese kulak verip ÖSS konusunda revizyona gidebilecekler mi ?

1 yorum:

  1. 12 yıl okul oku sen bu 12 yılın emeğini 3 saatte ver bu kadar iğrenç bir sistem varmı dünyada örneği varmı varsa bana gösterin demekki hayatımızı 3 saate borçlu olacağız.Saçam bir sistem ne olur biliyormusunuz?

    Bizler üniversiteye zor bela gireriz bir şekilde arkadan yetişen kıcı bklu nesil rahata erer.Yetişen Türkçe katili bir nesil üniversiteye çok rahat girer

    YanıtlaSil

Yorum yaparken dikkat edilmesi gerekenler;

1. Türkçe yazım ve dilbilgisi kurallarına uyunuz.
2. Hakaret içeren yorumlarda bulunmayınız.
3. Yorumlarınızın konu ile alakalı olmasına çalışınız.
4. Yorumlarınızda yasa dışı hiçbir bağlantı linki vermeyiniz.
5. Yorum Formunu doldurduktan sonra Profil Seç -> ADI/URL bölümünden isminizi yazıp yorum yaparsanız size karşı bir hitap şeklimiz olur.
6. Kurallara uymayan yorumlar silinmektedir...