11 Haz 2009

Oxford Öğrencileri

Tabuhan arkadaşımızın yayınlamış olduğu gibi, Oxford öğrencileri bir takvim için soyunmuşlardır. Bir çok insanın bu konu hakkında bilgisi ve yorumu vardır tabi. Benim yorumumsa farklı olacak.

"Oxford gibi bir üniversiteye giden öğrenci soyunur mu? Daha farklı başka bir etkinlik yapılması beklenemez mi? Soyunmak onların işi mi? Amaçları ne olursa olsun, daha farklı etkinlik beklenemez miydi? Oxford'un en saçma haraketi desek yanılır mıyız? En saçma haber desek yanılır mıyız? Oxford'un, Ford Fabrikası kadar beyni yok mu? GÜndeme gelmek için mi yaptılar bunu? O zaman bizde sokak ortasında cinsellik malzemeleri satalalım gazetelere çıkalım, reklamın iyisi kötüsü olmaz derler, mantıklı mı? Bende sanat için soyunacam, kim bakacak? Gerçi nereme bakacaklar benim? Artık Oxfordlu olan bir öğrencinin kalitesi düşmüş müdür? Oxford çıplaklar kampı mı? Değilse neden soyundular? Amaçları güzel ama soyunmaktan başka bir şey yok mu? Soyunuyorlarsa o zaman kesin alsınlar diye soyundular yanılıyor muyum? Yoksullar için soyunmasınlar, sadece onlara reklam yapmaları yeterlidir, mantıklı mı? Soyundukları zaman neler düşündüler? Anaları babaları ne dedi? Erkek arkadaşları ne dedi? ANa baba terbiyesi görmedi mi bunlar? Abazaların onlara bakacağını tahmin ettiklerini biliyorlarsa neden soyundular? Peki neden bakıyoruz? Yoksa bizde mi abazayız? Para kazanmak için illa bu yol olması şart mı? Kazanılan paranın bağışlanıcağı güzel ama farklı yollarla neden kazanılmadı? Takvim içinse, kitap vs. gibi başka örneklerle süsleyemediler mi?" ... gibi bir çok soru var aklımda.
Şu konuya bir açıklık getirelim. Ve yorumları alalım...

2 yorum:

  1. Recep'cim. Şöyle düşün; Abaza arkadaşlar üzerinden elde edilen kâr ile karnı aç insanların karnı doyuruluyor. Onlar çıplak poz vermeyip, sanatsal bir yazı yada ne bileyim oxford'a yakışır bir çalışma hazırlasalardı sanırım bu kadar tutulmazdı. Buna emin ol :)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim beni bilgilendirdiğin için canım :D

    YanıtlaSil

Yorum yaparken dikkat edilmesi gerekenler;

1. Türkçe yazım ve dilbilgisi kurallarına uyunuz.
2. Hakaret içeren yorumlarda bulunmayınız.
3. Yorumlarınızın konu ile alakalı olmasına çalışınız.
4. Yorumlarınızda yasa dışı hiçbir bağlantı linki vermeyiniz.
5. Yorum Formunu doldurduktan sonra Profil Seç -> ADI/URL bölümünden isminizi yazıp yorum yaparsanız size karşı bir hitap şeklimiz olur.
6. Kurallara uymayan yorumlar silinmektedir...