20 Ağu 2009

Suretler Film Tanıtımı - Bruce Willis

Bruce Willis Suretler Film Tanıtımı
Bilimkurgu filmleri içerisinde beğendiğim ve en iyi kurgulanmış filmler arasında yer alan "I Robot" (Ben Robot) tarzında bir film yakın zamanda vizyona giriyor. Hemde başrolde Bruce Willis...

Bir hayal edin, teknoloji ilerlemiş ve insanın yerine robot suretler almış... Kim gerçek insan kim robot belli değil... İşte böyle bir dünya hayal edin;

Filmin Konusu:

Gizemli şekilde cinayete kurban giden bir üniversite öğrencisinin, araştırmasını yapan FBI Ajanları (Bruce Willis ve Radha Mitchell) işe el atar. Bu öğrenci insanların kendilerinin kusursuz robot versiyonlarını sahip olmalarını sağlayan yüksek teknoloji ürünü suret olgusunun yaratıcısı olan kişiyle bağlantılıdır.

İyi görünümlü, sağlıklı ve uzaktan kumanda ile kontrol edilen bu suretler, insanların evlerindeki o rahat ve güvenli ortamdan çıkmamasını sağlayarak, dışarıdaki hayatı birebir yaşamalarına imkan tanımaktadır. Fakat cinayetin sebebi arkasında cevap arayışını da getirir. Ama kimin ne gerçek olup olmadığını bilmediğiniz bir dünyada, nasıl olurda birine güven duyabilirsiniz?

Film Detayları:

Filmin Türü: Bilim Kurgu ve Gerilim
Vizyon Tarihi: 25 Eylül 2009
Oyuncular: Bruce Willis, Radha Mitchell, Rosamund Pike, James Francis Ginty, Boris Kodjoe ve Ving Rhames
Yönetmen: Jonathan Mostow
Senaryo: Michael Ferris & John Brancato

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yaparken dikkat edilmesi gerekenler;

1. Türkçe yazım ve dilbilgisi kurallarına uyunuz.
2. Hakaret içeren yorumlarda bulunmayınız.
3. Yorumlarınızın konu ile alakalı olmasına çalışınız.
4. Yorumlarınızda yasa dışı hiçbir bağlantı linki vermeyiniz.
5. Yorum Formunu doldurduktan sonra Profil Seç -> ADI/URL bölümünden isminizi yazıp yorum yaparsanız size karşı bir hitap şeklimiz olur.
6. Kurallara uymayan yorumlar silinmektedir...