6 Tem 2010

Textlinks.com ile Alakalı Backlinkler Alalım

SEO'da bilindik temel kuralların dışında belki de önem derecesine göre ilk sırada "Backlink" kavramı yer alıyor. Websitemizi Google Arama Sonuçları'nda anahtar kelimelerimizde ilk sayfada çıkarmamız için özgün içerik ya da iyi optimize edilmiş bir temanın dışındaki en önemli etken; yüksek Pagerank'lı (ki bunun yerini artık Trustrank aldı), sosyal platformlarda etkin olarak link inşaası yapılmış ve alakalı sitelerden güçlü backlinkler almış bir siteden, kendi sitemize link kaynağı oluşturmaktır. İşte buna yabancı sektörde "Link Building" adı veriliyor.

Yabancı piyasada, bu backlink açığını kapatmak ve sitemiz ile içerikdaş yayın yapan websiteler arasında bir link köprüsü oluşturmamız için çeşitli Link Building Network'leri oluşturuluyor. Her ne kadar Google'ın bu tür link inşaası yapan sitelere iyi gözle bakmadığını bilsekte, Google sonuçlarında yükselmek için oldukça etkili bir yöntem olduğunu biliyoruz.

Sözün özü, Link Buildnig Network'lerinden biri olan ve yeni yeni popülerleşmeye başlayan Textlinks.com'un tanıtımı yapmanın zamanı geldi. Öncelikle sitenin sahibinden açıklayıcı bir video (İngilizce) izleyelim:





Textlinks.com sayesinde özellikle yabancı websitelerimize ve özellikle Niche sitelerimize alakalı backlinkler oluşturabiliriz. Üstelik siteye ilk üye olduğunuzda, sistemi iyice kavrayıp yararını görmeniz açısında ücretsiz 21 günlük bir deneme süresi sunuluyor. Yani sisteme üye olduktan sonra 21 günlük sıfır risk ile bu sistemi inceleyebilirsiniz.

Şahsen daha sistemi incelemedim. Nasıl ve ne şekilde işliyor bilmiyorum ancak 21 günlük deneme süresinden bende yararlanıp, işe yarayıp yaramadığını bir sonraki yazımda paylaşırım diye umut ediyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yaparken dikkat edilmesi gerekenler;

1. Türkçe yazım ve dilbilgisi kurallarına uyunuz.
2. Hakaret içeren yorumlarda bulunmayınız.
3. Yorumlarınızın konu ile alakalı olmasına çalışınız.
4. Yorumlarınızda yasa dışı hiçbir bağlantı linki vermeyiniz.
5. Yorum Formunu doldurduktan sonra Profil Seç -> ADI/URL bölümünden isminizi yazıp yorum yaparsanız size karşı bir hitap şeklimiz olur.
6. Kurallara uymayan yorumlar silinmektedir...