4 Eki 2010

Google Chrome - AdBlock Eklentisi (2.2.2 Versiyonu)

Bir zamanlar vazgeçemediğim bir tarayıcı olan Mozilla Firefox, benim için şimdi yerini Google Chrome'a bıraktı. Internet Explorer'ın yavaşlığı yüzünden büyük bir hızla popüler olan Firefox, kendisinden çok daha hızlı bir sistem olan Chrome ile çok ciddi bir pazar ortaklığına gidiyor.
Google Chrome - AdBlock Eklentisi (2.2.2 Versiyonu)

Ancak Firefox, özellikle webmaster kullanıcılarına tanıdığı SEO eklentileri sayesinde, bu sektörde iş yapan kısımca daha çok tercih ediliyor. Ancak Chrome'un bu rekabette müthiş işlere imza atcağına şüphem yok.

Bunun en önemli adımlarından biri olarak gördüğüm AdBlock eklentisiyle, bu yarışta çok daha iddialıyım demek istedi. IE'yi bırakıp, Firefox'u tercih etmemin en başlı sebeplerinden biri olan AdBlock eklentisi sayesinde, siteler arası geçişlerde ve sayfa yenilemesinde çok büyük hız ve daha fazla keyifle sörf yapıyordum. Şimdi ise zaten hızlı olan Chrome tarayıcısı, AdBlock 2.2.2 eklentisi ile reklamları bloke edebilme imkanıyla hızına hız katmaya başladı.
Google Chrome - AdBlock Eklentisi (2.2.2 Versiyonu)

Yakın zamanlarda SEO adına da eklentileriyle Webmaster dünyasında çok daha büyük bir pazar alanına sahip olacağına inandığım Google Chrome'un AdBlock eklentisini indirmek için aşağıdaki linki takip edelim:

Google Chrome - AdBlock Eklentisini İndir

1 yorum:

Yorum yaparken dikkat edilmesi gerekenler;

1. Türkçe yazım ve dilbilgisi kurallarına uyunuz.
2. Hakaret içeren yorumlarda bulunmayınız.
3. Yorumlarınızın konu ile alakalı olmasına çalışınız.
4. Yorumlarınızda yasa dışı hiçbir bağlantı linki vermeyiniz.
5. Yorum Formunu doldurduktan sonra Profil Seç -> ADI/URL bölümünden isminizi yazıp yorum yaparsanız size karşı bir hitap şeklimiz olur.
6. Kurallara uymayan yorumlar silinmektedir...