11 Kas 2008

Rec Korku Filminin Fragmanı - Trailer

Rec Fragman
Öncelikle fragmanın konusunu aktaralım:

İspanyol Sinemasının sın şahaserlerinden REC cuma günü vizyona giriyor. Bir TV muhabiri ve kameramanı ile birlikte gerilim dolu 72 dakika yaşayacağız. REC izleyenlere gerçekten untamayacakları bir gerilim deneyimi sunuyor. Filmin yeni fragmanı çok ilginç. Sinema salonunda filmi izleyen seyircilerin görüntelendiği fragman bize neler vaadedildiğini çok iyi gösteriyor. Filmin yapımcıları bu fragmanla salondaki gerçek izleyicilerin tepkileri ile filmi tanıtmak istiyorlar...1. fragman salondaki gerçek izleyicilerin tepkilerinden oluşuyor.

Dipnot olarak bir bilgi vermek istiyorum; Bu film aslında geçen sene çekilmişti. Fakat Türkiye'de vizyona girmediği için hiçbir bilgi yada haberimiz yoktu. İşin ilginç yanı ise, film 21. Yüzyılın en başarılı Korku - Gerilim filmi olarak gösteriliyor. Zaten Fragmanı izlediğinizde yeterince kaliteli bir gerilim olduğunu hissedeceksiniz :)

Cloverfield (Canavar) Filmini izleyenler ve beğenenler için aynı özellikte bir film. Yani sadece Muhabir kamerası ile 72 dakikalık bir seyir sunuluyor bize. Zaten böylesi çok daha gerçekçi ve dehşet oluyor :) Unutmadan, film 14 Kasım 2008'de Türkiye'de vizyona giriyor. Şimdi Fragmanları görelim:

1. Fragman (Sinemadaki Seyircilerin Tepkisi):



2. Fragman (Filmin Esas Fragmanı):




8 yorum:

  1. BU FİLMDE BENDE OYNAMAK İSTERDIM

    YanıtlaSil
  2. Abi çok korkunç bi film ya :S

    YanıtlaSil
  3. karantina filmine çook benziyo nerdeyse aynısı!!

    YanıtlaSil
  4. karantinanın tıpkısının aynısı yanii bina bile aynı bi oyuncular değişik :)

    YanıtlaSil
  5. Gerçekten baba filme benziyor. Pazartesi günü arkadaşımla izleyeceğimiz bir film olacak. Arkadaşlarım bu filmi önerdiler.

    YanıtlaSil
  6. öff tükiriyim böyle filmin içine ya . niye bu kadar korkmus seyirciler anlamadım bnde hem kısa hemde gayet klışe we gerilim filmiydi korku değil.

    YanıtlaSil
  7. ayy çok korkunç ya :/

    YanıtlaSil
  8. Daha izlemedim nasıl acaba :D

    YanıtlaSil

Yorum yaparken dikkat edilmesi gerekenler;

1. Türkçe yazım ve dilbilgisi kurallarına uyunuz.
2. Hakaret içeren yorumlarda bulunmayınız.
3. Yorumlarınızın konu ile alakalı olmasına çalışınız.
4. Yorumlarınızda yasa dışı hiçbir bağlantı linki vermeyiniz.
5. Yorum Formunu doldurduktan sonra Profil Seç -> ADI/URL bölümünden isminizi yazıp yorum yaparsanız size karşı bir hitap şeklimiz olur.
6. Kurallara uymayan yorumlar silinmektedir...