21 Ara 2008

Galatasaray 4 - 2 Besiktas Genis Maç Özeti


Yılın son derbisinde nefesler tutuldu ve gözler bu maça çevrildi. Fakat Beşiktaş'ın Hüsranı ve Galatasaray'ın sevinci ile noktalandı :) Aslında Beşiktaş büyük umutlarla gitmişti Ali Sami Yen'e ama Galatasaray'ında kendini ispatlaması ve Fenerbahçe yenilgisini unutturması gerekiyordu. Sonuç olarak böyle de oldu :)

Maçtaki Hattrick sahibi Milan Maros'un yıldız olduğunu söyleyemem. Çünkü ikisini penaltıdan attı ve bunun için onu göklere çıkarmaya hiç gerek yok :) Ama Galatasaray'ın başarısını tebrik etmek istiyorum. Kendileri için çok önemli olan bu maçı lehine bir sonuçla tamamladılar.

Ligin ilk yarısı bitti ve geçen seneki gibi Sivasspor'un Birinciliği ile noktalandı. Bir anadolu klübünün bu kadar istikrarlı olmasıda ayrı bir zevk katıyor Süper Lig'e..

Neyse efendim, Beşiktaşlı taraftarlara büyük geçmiş olsun diyerek yazımı bitiriyorum. Maçın Geniş Özet Video'sunu İnternete düştüğünde paylaşıcam :) Şimdilik geniş özet anlatımını paylaşaım.

Buradan Geniş Özete Ulaşabilirsiniz.

Düzenleme: Maçın Gollerini Aşağıdaki Video Oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

4 yorum:

  1. beşiktaş hep senin yanındayım beşiktaşım oley beşiktaşım oley (L)(L)

    YanıtlaSil
  2. bence galatasaray hakettigi bir galibiyet aldı. sizce ?

    YanıtlaSil
  3. kesinlikle Galatasaray'ın sonuna kadar hak ettiğimiz bir galibiyet

    YanıtlaSil
  4. Tabuhan tabiki beşiktaşın olacak diyordum zaten öylede oldu ve bu arada BEŞİKTAŞ GALATASARAY MAÇ ÖZETİ 'nde google'da 1. sıradasın tebrikler :D

    YanıtlaSil

Yorum yaparken dikkat edilmesi gerekenler;

1. Türkçe yazım ve dilbilgisi kurallarına uyunuz.
2. Hakaret içeren yorumlarda bulunmayınız.
3. Yorumlarınızın konu ile alakalı olmasına çalışınız.
4. Yorumlarınızda yasa dışı hiçbir bağlantı linki vermeyiniz.
5. Yorum Formunu doldurduktan sonra Profil Seç -> ADI/URL bölümünden isminizi yazıp yorum yaparsanız size karşı bir hitap şeklimiz olur.
6. Kurallara uymayan yorumlar silinmektedir...