27 Ara 2008

Tasıyıcı 3 Fragmanı

Taşıyıcı filmine hayranlık duyan birisi olarak son serinin çıkmasına çok sevindim doğrusu :) Zaten bu adamın oynadığı filmleri izlemek ayrı bir tat katıyor. Taşıyıcı 1 ve Taşıyıcı 2'deki performanslarını karşılaştırmak istemiyorum. Çünkü her ikisinde de üstün bir efor sarfetti. Ama Taşıyıcı 2 daha bir güzeldi sanki :)

İşte bu son seride, yani Taşıyıcı 3'de aşk var aşk.! Zaten filmin konusu ne olursa olsun bir aşk yaşanmalı diye düşünüyorum :) Neyse filmin özet anlatımına geçelim diyorum:

“Transporter 3”te Frank Martin’i, Marsilya’daki Ukrayna Çevre Koruma Ajansı Başkanı Leonid Vasilev’in kaçırılan kızı Valentina’yı Ukrayna’ya götürme görevini almış buluruz.Valentina’yı alıp Stuttgart ve Budapeşte üzerinden Karadeniz kıyısındaki Odessa’ya götürmekle yükümlüdür.
Yolculuk sırasında Müfettiş Tarconi’in yardımını alan Frank’i sayısız zorluklar beklemektedir. Bir yandan bu işi alması için baskı yapan insanlarla uğraşırken bir yandan da Vasilev tarafından gönderilen ajanlarla başa çıkmak zorundadır. Sürekli alaycı tavır takınan Valentina’nın işbirliği yapmaktan uzak havası da işini zorlaştırır. Hayatlarını tehdit eden birçok saldırıdan kılpayı kurtula kurtula kaçmaya çalışan Frank ile Valentina kısa sürede birbirlerine aşık olacaklardır.

Birde Fragman videonunu linkini vermeden önce şunu belirteyim, bu seferki dövüş ve aksiyon sahneleri çok hareketli ve nefesleri kesici olacak :) Hadi iyi seyirler.

Taşıyıcı 3 Fragman Videosu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yaparken dikkat edilmesi gerekenler;

1. Türkçe yazım ve dilbilgisi kurallarına uyunuz.
2. Hakaret içeren yorumlarda bulunmayınız.
3. Yorumlarınızın konu ile alakalı olmasına çalışınız.
4. Yorumlarınızda yasa dışı hiçbir bağlantı linki vermeyiniz.
5. Yorum Formunu doldurduktan sonra Profil Seç -> ADI/URL bölümünden isminizi yazıp yorum yaparsanız size karşı bir hitap şeklimiz olur.
6. Kurallara uymayan yorumlar silinmektedir...